Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - nudziara czy wyobraziłam sobie nie wiadomo co?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2024-05-22, 20:14   #1
loxol
Przyczajenie

nudziara czy wyobraziłam sobie nie wiadomo co?

Trzydziestka zbliża się wielkimi krokami. Jestem wolna, kiedyś byłam w czteroletnim związku, ale się rozpadło. I od tych 3, 4 lat nic. Żadnych randek, spotkań, nie mam okazji do poznawania facetów, a aplikacje randkowe to nie moja bajka. Na studiach były same kobiety, w pracy też - pracuje w szkole jako nauczycielka. Brakuje mi kontaktów z mężczyznami, często zdarza się, że jakakolwiek rozmowa z atrakcyjnym dla mnie obiektem kończy się strasznym skrępowaniem, ale nie o tym...

Wprowadził się do mojego bloku sąsiad, około 5 lat starszy. Wydaje się bardzo miły. Zawsze mówi cześć i sympatycznie się uśmiecha. Jednak niedawno widział mnie z klasą na mieście i od tego czasu coś się zmieniło. Powalający uśmiech zniknął, a gdy mówi cześć to już raczej bez tamtego entuzjazmu. I tu pojawia się pytanie...

Co ludzie myślą o nauczycielach, o nauczycielkach? Co faceci myślą? Czy patrzymy na ludzi przez pryzmat tego, gdzie pracują, jaki mają zawód?
loxol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując