2024-05-27, 18:06
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: 32 latka singielka bez dzieci- odbiór społeczny
Cytat:
Napisane przez xfrida
zdecydowanie jest z twoim zdrowiem cos nie tak,byc moze stress w zwiazku z uprawianym przez ciebie zawodem i wypieranie tego co czujesz manifestuje sie poprzez fizyczne objawy (bol,zmeczenie itp)
moze tez byc tak ze cos naprawde powaznego dzieje sie z twoim zdrowiem,moja kolezanka miala podobne problemy,byla ciagle zmeczona,nie miala sily chodzic dlugo ,plakala z bolu w noc-bolal ja kregoslup.lekarz ignorowal jej objawy ,pozniej stwierdzil ze ma Fibromialgie leczyl ja lekami na depresje oczywiscie srodkami przeciwbolowymi na recepte a za jakis czas okazlo sie ze ma raka i to juz z przezutami na kosci (stad bole kregoslupa ,bezsenne noce itp)
ty wez idz sie porzadnie przebadaj skoro masz kase to stac cie na jakies prywatne badania bo to co opisujesz nie jest normalne nawet jakbys miala 20lat wiecej to jeszcze nie starosc
|
Podejrzewałam u siebie jakieś głębsze problemy już pół roku temu. Przebadałam siè kompleksowo pod kątem nowotworów; markery itd ; prześwietlenia RTG USG jamy brzusznej krtani klatki piersiowej itd. Miałam też rezonans kręgosłupa na którym napewno by coś wyszło. W ginekologa badam siè regularnie raz w roku.
Wyszło że jestem zdrowa jak ryba. Ale jest tylko gorzej z moim samopoczuciem.
Przeraża mnie to że bolą mnie⌠pięty . Tak bardzo że uniemożliwiają mi chodzenie dłużej.
Ogólnie to popołudniami często potrafię siè rozpłakać ze zmęczenia
W pracy jako tako siè trzymam bo muszę ale oprócz tego jest strasznie. Na tych moich spotkaniach też potrafię siĂŞ ogarnąć . Biorę tabletki i jakoś idzie. Ale na codzień koszmar
Wprowadziłam suplementację. Zdrowszą dietę. No i tylko przytyłam jedząc regularnie . A suplementy totalnie nic nie zmieniły w samopoczuciu.
Przyznaje że ostatnio paliłam i dość często spożywam alkohol ale to âjak jazdyâ . Ale problem ciągnie siè dłużej. Ogólnie to odstawiam już powoli papierosy i idzie mi dobrze.
Apetyt mam tylko i wyłącznie na fastfood i słodycze. Często gotuję i poprostu wyrzucam jedzenie bo totalnie nie mam ochoty go jeść.
Nie mam pojęcia do jakiego lekarza siè mogę udać skoro jest kompleksowo przebadaną niedawno i w teorii wszystko ok
---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------
Cytat:
Napisane przez ColourTheSmallOne
|
No właśnie przez to moje samopoczucie chyba ten kompleks wieku no ale przecież to nonsens.. to chyba za wcześnie na takie objawy . Ja nawet ani jednej zmarszczki siè nie dorobiłam a już samopoczucie jak emerytka :0
Edytowane przez CiemnookaTajemnica1
Czas edycji: 2024-05-27 o 18:07
|
|
|