2008-09-12, 19:20
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: DIOR - kolorówka
Cytat:
Napisane przez zetafon
Rzeczywiście bardzo ładny makijaż. Ja sama mam od niedawna dwie paletki ( 609 i tropical light, chyba 409 ale nie jestem pewna) i niedługo zabiorę się do eksperymentow ,bo to moje pierwsze cienie tej firmy.Mysle jeszcze nad ewentualnym zakupem paletki Iridescent Leather 539 bo uwielbiam brazy, aczkolwiek nie jestem pewna czy one nie sa za bardzo podobne do earth refelction. Jeśli tak to po co dublować? Mam niebiesko-szare oczy i ciepłą oliwkowa cerę ale nie za ciemna. Używam podkładu Diora forever, nr 030.Chyba jestem już uzależniona tak jak wy 
|
Ja też kocham Diora.. w zasadzie to moja miłośc rozwijala sie stopniowo..zaczęło się od pielęgnacji a teraz przeszlo na kolorówke.. najpierw podkład Diorskin Sculpt.. puder w kompakcie Diorskin Forever Compact.. no i kolej na piątki.. ja zaczęłam od Silver Goddess i je pokochałam.. teraz też czaję sie na Iridescent Leather..więc dołaczam do klubu dioromaniaczek.. nawet w domu otrzymałam nową ksywke.. Dioruś.. [HE HE do tej pory nazywali mnie Dorus wiec zmiana całkiem niby niewielka ale jak bardzo znacząca]
|