Dot.: Co jest nie tak?
Cytat:
Napisane przez kurczaczek202
Cześć
dziewczyny wytłumaczcie mi co z wami jest ostatnio nie tak. Spotykam masę dziewczyn które wchodzą w relacje z facetami dużo im obiecują chcą tworzyć z nimi relacje po czym nagle kiedy jest okej wycofują się. Ci faceci traktują je jak księżniczki są zakochani a one nagle po miesiącu dwóch się wycofują. Od tak gdzie wcześniej deklarują zakochanie itd. A potem nagle walą tekstami w stylu... To nie jest to, nie czuje tego bla bla bla... Czy wy nie uważacie że to turbo do dupy? Że rozumiem randkowanie ale no kurczę czemu angażujecie się mówicie słodkie rzeczy facetowi tyle obiecujecie po czym nagle sru nie jestem w stanie się zaangażować gdzie wcześniej wchodzicie w te relacje z ochotą co jest z wami nie tak? Czemu tak oszukujecie?
|
sluchaj kurczaczek moze zabardzo sie wczuwasz,po co traktujesz te kobiety jak ksiezniczke?traktuj je jak potencjalna partnerke ,nie wlaz jej do dupy bo to naprawde moze zmeczyc i zaczac dusic
w ciagu 2 miesiecy ludzie sa dopiero na etapie poznawania,z czasem wychodza pewne cechy charakteru rzeczy ktorych sie nie widzi na pierwszym czy drugim spotkaniu i przechodzi zauroczenie-bo to jest zauroczenie nie zakochanie czy milosc.widocznie jest w tobie cos takiego co po pewnym czasie sprawia ze dziewczyna sie odechciewa,moze wlasnie te dawanie z siebie wszystkiego traktowanie ja jak ksiezniczke(moze wez tu podaj jakies przyklady tego traktowania bo w sumie nie wiem co masz na mysli)
ludzie maja prawo zmienic zdanie ,nic zlego w tym nie ma,niektorzy decyduja sie na rozwod po 20 latach a ty masz pretensje ze komus sie odwidzialo po 2 miesiacach .to zupelnie naturalne i nie ma co sie pytac dlaczego,po co wogole takie pytania?
nie chce sie dalej spotykac ? no trudno widocznie cos nie pyknelo trzeba szukac nastepnej zamiast uzalac sie miesiacami
Czas edycji: 2024-06-01 o 12:55
|