Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co jest nie tak?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2024-06-11, 11:58   #26
pseudofeministka
Zakorzenienie

Dot.: Co jest nie tak?

Cytat:
Napisane przez kurczaczek202 Pokaż wiadomość
Cześć
dziewczyny wytłumaczcie mi co z wami jest ostatnio nie tak. Spotykam masę dziewczyn które wchodzą w relacje z facetami dużo im obiecują chcą tworzyć z nimi relacje po czym nagle kiedy jest okej wycofują się. Ci faceci traktują je jak księżniczki są zakochani a one nagle po miesiącu dwóch się wycofują. Od tak gdzie wcześniej deklarują zakochanie itd. A potem nagle walą tekstami w stylu... To nie jest to, nie czuje tego bla bla bla... Czy wy nie uważacie że to turbo do dupy? Że rozumiem randkowanie ale no kurczę czemu angażujecie się mówicie słodkie rzeczy facetowi tyle obiecujecie po czym nagle sru nie jestem w stanie się zaangażować gdzie wcześniej wchodzicie w te relacje z ochotą co jest z wami nie tak? Czemu tak oszukujecie?
A dlaczego to z kobietami jest cos nie tak? Przeciez etap randek to etap poznawania sie, moze byc tak ze przy blizszym poznaniu nie bedziesz odpowiadal takiej osobie. Natomiast jezeli to jest cykliczne i powtarza sie z kazda inna kobieta, to moze warto zastanowic sie nad swoim zachowaniem.

Poza tym warto miec swoj rozum, a nie po miesiacu leciec na takie teksty ze strony kobiet.

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Napisane przez skara Pokaż wiadomość
To że ktoś wycofuje się po 2 miesiącach randek jest raczej normalne. Poznał lepiej partnera i nie zaskoczyło. Życie. Miłe słówka w międzyczasie są normalne, choć może niekoniecznie wyznania miłości.
Na przyszłość nie angażuj się tak bardzo od pierwszej chwili i bądź krytyczny - jesteś tak zdesperowany by być w związku, że w ogóle nie sprawdzasz kompatybilności przyszłej partnerki, każda ci pasuje, byle tylko zwróciła na ciebie uwagę. Nie tędy droga, postaw też jakieś wymagania, szanuj siebie i nie uwieszaj się na pierwszej dziewczynie, która na ciebie przychylniej spojrzała. Te laski pewnie szybciej zauważyły to, czego ty zauważyć nie chcesz, a co i tak by wyszło po jakimś czasie. I miały odwagę nie tracić czasu i nie ciągnąć tego bez sensu.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Dokładnie. Mi tez to sie skojarzylo z desperacja i z checia bycia z kimkolwiek.

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Aelora Pokaż wiadomość
Powiem Ci, że po opisie sytuacji rozumiem Cię. Po prostu dużo ludzi (zarówno kobiet jak i mężczyzn) jest chwiejnych i sami nie wiedzą czego chcą. Jak mają jakieś wątpliwości nie umieją rozmawiać i stawiać sprawy jasno, tylko jednego dnia gadają teksty o uczuciu i zaangażowaniu, a drugiego zmieniają zdanie że "to jednak nie to". Przypomina mi to fabuły jakichś bzdurnych seriali/telenowel.
Po prostu poszukaj innej dziewczyny, uważaj na wszelkie oznaki braku zdecydowania czy bujania w obłokach.
Doczytalam teraz reszte postow Autora i jak dla mnie to ona od poczatku nie miala przekonania do niego jezeli chodzi o zwiazek. Sam fakt tego, ze chciala ukrywac te relacje nie swiadczy o tym, ze traktowala go powaznie. Tu juz wczesniej byly znaki sotrzegawcze, ktore Autor zignorowal.

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843
pseudofeministka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując