Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyna po wielu latach związku zostawiła mnie znikąd
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2024-06-12, 12:24   #5
ColourTheSmallOne
Zadomowienie

Dot.: Dziewczyna po wielu latach związku zostawiła mnie znikąd

Widocznie po prostu uczucie w niej wygaslo, tak bywa. Możliwe, ze to, ze tyle czasu poświęcałeś karierze na to wpłynęło, ale teraz już nie ma co się nad tym zastanawiać. Skoro decyzja z jej strony jest ostateczna, to nic nie możesz zrobić. Skup się teraz na sobie.

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez ISCWP Pokaż wiadomość
Pogódź się z tym, ona na 99% ma innego i miała go ustawionego długo przed rozstaniem z Tobą. Jeśli nie olewałeś jej totalnie, tylko rozwijałeś firmę, ale mimo wszystko byłeś dla niej dobry to z czasem bedziesz się cieszył, że tak wyszło. Kobiety niestety nie myślą logicznie, najpierw chcą gotowy produkt, faceta z sukcesami, sylwetka, kasa, a potem jak wejdą z nim w związek, to im przeszkadza, że on czas poświęca na zarabianie pieniędzy i treningi. To już inne pokolenie kobiet, nie wspierające i będące kompanem w życiu dla faceta (gdzie kiedyś faceci to byli dupki w dużo większym stopniu niż dzisiaj), a strasznie roszczeniowe. Im się od życia należy i jak Ty jej tego nie dasz, czego ona chce w danym momencie, to znajdzie jakiegos adoratora, który jej to będzie dawał - przynajmniej przez rok-dwa, dopóki motylki nie miną. To trudne, ale postaraj się zapomnieć, bo ona już nie ma do Ciebie żadnego szacunku.
Taa jasne. Chyba jakaś kobieta cie skrzywdziła Może nie wybieraj materialistek na partnerki. Mnie np. to zwisa, czy facet ma sukcesy i wielka karierę. Ważniejszy jest dla mnie czas razem i jakby facet żył tylko swoim biznesem, to tez bym nie chciała takiego związku, bo po co mi? "Rozwijałeś firmę, ale nie olewałeś totalnie" - no jeszcze tego by brakowało xd Wielka łaska, ze facet nie olewa własnej dziewczyny. Tak ma wyglądać związek? To może ożeń się z ta twoja firma i pieniędzmi, i wszyscy będą zadowoleni

Kilkanaście godzin dziennie poświęcane biznesowi to strasznie dużo. "Żeby ona mogla wieść w przyszłości dobre życie" - a dla niej to w ogóle było ważne? Możliwe, ze wcale tego nie oczekiwała, tylko wy faceci macie jakieś ambicje i przenosicie to na kobiety, kiedy większość kobiet wcale nie chce bycia utrzymanka czy tam ZoNa BiZneSMeNa. No ale po co słuchać swojej kobiety, lepiej wymyślać jakieś teorie znikąd.

Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną.

Edytowane przez ColourTheSmallOne
Czas edycji: 2024-06-12 o 12:31
ColourTheSmallOne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując