Zadomowienie
|
Dot.: Dziewczyna po wielu latach związku zostawiła mnie znikąd
Widocznie po prostu uczucie w niej wygaslo, tak bywa. Możliwe, ze to, ze tyle czasu poświęcałeś karierze na to wpłynęło, ale teraz już nie ma co się nad tym zastanawiać. Skoro decyzja z jej strony jest ostateczna, to nic nie możesz zrobić. Skup się teraz na sobie.
---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------
Cytat:
Napisane przez ISCWP
Pogódź się z tym, ona na 99% ma innego i miała go ustawionego długo przed rozstaniem z Tobą. Jeśli nie olewałeś jej totalnie, tylko rozwijałeś firmę, ale mimo wszystko byłeś dla niej dobry to z czasem bedziesz się cieszył, że tak wyszło. Kobiety niestety nie myślą logicznie, najpierw chcą gotowy produkt, faceta z sukcesami, sylwetka, kasa, a potem jak wejdą z nim w związek, to im przeszkadza, że on czas poświęca na zarabianie pieniędzy i treningi. To już inne pokolenie kobiet, nie wspierające i będące kompanem w życiu dla faceta (gdzie kiedyś faceci to byli dupki w dużo większym stopniu niż dzisiaj), a strasznie roszczeniowe. Im się od życia należy i jak Ty jej tego nie dasz, czego ona chce w danym momencie, to znajdzie jakiegos adoratora, który jej to będzie dawał - przynajmniej przez rok-dwa, dopóki motylki nie miną. To trudne, ale postaraj się zapomnieć, bo ona już nie ma do Ciebie żadnego szacunku.
|
Taa jasne. Chyba jakaś kobieta cie skrzywdziła Może nie wybieraj materialistek na partnerki. Mnie np. to zwisa, czy facet ma sukcesy i wielka karierę. Ważniejszy jest dla mnie czas razem i jakby facet żył tylko swoim biznesem, to tez bym nie chciała takiego związku, bo po co mi? "Rozwijałeś firmę, ale nie olewałeś totalnie" - no jeszcze tego by brakowało xd Wielka łaska, ze facet nie olewa własnej dziewczyny. Tak ma wyglądać związek? To może ożeń się z ta twoja firma i pieniędzmi, i wszyscy będą zadowoleni 
Kilkanaście godzin dziennie poświęcane biznesowi to strasznie dużo. "Żeby ona mogla wieść w przyszłości dobre życie" - a dla niej to w ogóle było ważne? Możliwe, ze wcale tego nie oczekiwała, tylko wy faceci macie jakieś ambicje i przenosicie to na kobiety, kiedy większość kobiet wcale nie chce bycia utrzymanka czy tam ZoNa BiZneSMeNa. No ale po co słuchać swojej kobiety, lepiej wymyślać jakieś teorie znikąd.
Czas edycji: 2024-06-12 o 12:31
|