Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyna po wielu latach związku zostawiła mnie znikąd
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2024-06-13, 11:07   #13
ColourTheSmallOne
Zadomowienie

Dot.: Dziewczyna po wielu latach związku zostawiła mnie znikąd

Cytat:
Napisane przez rejczeI Pokaż wiadomość
No niekonicznie. To jest perspektywa autora. Wiele było wątków gdzie jak się okazywało dziewczyna jasno komunikowała co jej nie pasuje, facet i tak nic z tym nie robił. Po czasie jak w koncu odchodziła następował zryw i wdrażanie zmian, tylko, że ona miała to już po prostu gdzieś. Jej perspektywa może być taka że dawno dawała komunikaty że czuje się w tym związku samotna, on to zbywał i koncentrował się na pracy. Ona przestała się dopraszać i dała sobie spokój, jemu się zdawało, że ok, unormowało się. Ona przez ten czas zbierała się do decyzji żeby odejść, w koncu zdecydowała się i zrobiła to, a dla chłopaka szok.
W sumie ja tak zakończyłam mój pierwszy kilkuletni związek. Wiele razy komunikowałam facetowi, co mi nie pasowało, zawsze było "Masz rację, popracuję nad tym", poprawa była może przez dwa tygodnie, a potem dalej to samo Stwierdziłam, że facet ma w *upie to co mówię, ale nie chciałam jeszcze kończyć związku i zagrzałam zęby. Zachowywałam się, jakby wszystko było normalnie, no bo co miałam robic, jak widziałam, że facet i tak nie zamierza nic zmienić? W końcu mi się ulało i zerwałam, bo ile można się o coś prosić.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną.
ColourTheSmallOne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując