Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Źle mnie potraktowała
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2024-06-20, 12:33   #5
Bruma_w_Hogsmeade
Rozeznanie

Dot.: Źle mnie potraktowała

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Pokaż wiadomość
Nikt Cię nie zmusza do wysłuchiwania jej zwierzeń. To Twój wybór, więc jakieś gorzkie żale o to są śmieszne. Jesteś dorosła i możesz to uciąć, tylko widać wolisz mieć na co i na kogo narzekać.

Proszenie jakieś "znajomej z Internetu" o przelanie pieniędzy, jakichkolwiek, jest dziwne. Sama twierdzisz, że to specyficzna osoba, więc mogłaś przewidzieć, że ta prośba będzie dla niej czymś nie do przeskoczenia.
Napisałam o tych zwierzeniach po to, żeby pokazać, że ona ode mnie bierze wsparcie emocjonalne, a jak ja potrzebuję pomocy, to traktuje mnie nagle jak kogoś podejrzanego. To mnie totalnie zdenerwowało. Ja przecież wiem, że wysłuchiwanie jej to mój wybór, nie obwiniam jej o to.
Napisałam jej, że jednak zrywam tę znajomość. Nie chcę się kolegować z kimś, kto patrzy na mnie jak na potencjalnego złodzieja (już abstrachując od tego, że jej tekst zabrzmiał jak ze szpitala psychiatrycznego).
Jakby odmówiła uzasadniając to, że np. nigdy nie pożycza kasy, to nie byłby to problem. A tak to niestety sajonara.

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Aelora Pokaż wiadomość
Po co Ci taka koleżanka? Jakie dostrzegasz dobre strony znajomości z nią?
No właśnie nie było żadnych. Już samo to było powodem do zerwania, a tutaj jeszcze teksty jakby miała manię prześladowczą.
Bruma_w_Hogsmeade jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując