Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bardzo skomplikowany problem. Co ja mam robić? Nadal go kocham.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2024-06-21, 13:47   #8
MaggieGo
Raczkowanie

Dot.: Bardzo skomplikowany problem. Co ja mam robić? Nadal go kocham.

Idealizujesz Wasz związek, który nie był ani idealny, ani nawet dobry - nie byliście ze sobą blisko, skoro przez 1,5 roku się nie zorientowałaś, że Cię zdradza na lewo i prawo. Chłopak jest zaburzony, jego instynkt samozachowawczy nakierowany jest na to, co jego skrzywionej psychice zapewnia przetrwanie, czyli uwodzenie kobiet - i Ty po prostu tęsknisz do tego uwodzenia, które zapewnia emocje, jakich gdzie indziej, ze zdrowym facetem nie doznasz. To jest zupełnie normalne, że się od niego uzależniłaś - i po prostu nie przeszłaś jeszcze odwyku. Możesz się do niego odezwać, możesz się z nim związać, o ile będzie chciał - bo tak piszesz, jakby on czekał na jeden sygnał od Ciebie - tyle że Wasz związek pewnie zawsze będzie nerwowy: będą w nim się pojawiały momenty cudowne i momenty straszne. Jest też opcja, że terapia faktycznie go zmieniła, tylko nie zdziw się, jeśli wtedy Cię rozczaruje, bo okaże się zwykłym nudnym facetem.
MaggieGo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując