Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 39 lat i pierwsza ciaza...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2024-06-23, 12:40   #10
Kimchi84
Przyczajenie

Dot.: 39 lat i pierwsza ciaza...

Cytat:
Napisane przez Andziullka666 Pokaż wiadomość
Właśnie ja mam 41 jestem w pierwszej ciąży. Niespodziewanej bo 7 lat bez zabezpieczenia i nic, myśleliśmy że nie jesteśmy dopasowani pod tym względem. Nastawiłam się na życie bez dzieci (nigdy nie miałam wielkiego pragnienia, bardziej mąż) no cóż, los zadecydował inaczej. Przyjaciółka lat 40 właśnie rodzi pierwsze dziecko. Zawsze była mega na nie a przed 40 jej nagle odbiło

Byłam nieco zaskoczona i bardziej skłonna uwierzyć, że jakiś nowotwór podnosi poziom HcG niż ciąża Okres nie przyszedł, ale wciąż doszukuję się innych możliwości. Jutro dzwonię do lekarza, żeby umówić się na wizytę.

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Andziullka666 Pokaż wiadomość
Właśnie ja mam 41 jestem w pierwszej ciąży. Niespodziewanej bo 7 lat bez zabezpieczenia i nic, myśleliśmy że nie jesteśmy dopasowani pod tym względem. Nastawiłam się na życie bez dzieci (nigdy nie miałam wielkiego pragnienia, bardziej mąż) no cóż, los zadecydował inaczej. Przyjaciółka lat 40 właśnie rodzi pierwsze dziecko. Zawsze była mega na nie a przed 40 jej nagle odbiło
Gratulacje Jak sie czujesz i jakie mialas pierwsze objawy ?
Kimchi84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując