Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 39 lat i pierwsza ciaza...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2024-06-23, 14:20   #12
Kimchi84
Przyczajenie

Dot.: 39 lat i pierwsza ciaza...

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Pokaż wiadomość
Rodziłam mając skończone 40 i 41. Dwoje zdrowych dzieci. Zmiana w życiu ogromna, ale pozytywna. Nie żałuję.

Czy jako mama okolo 40 czujesz ze jestes bardziej opanowana ? tzn czesto kobiety mowia ze psychicznie jest im latwiej w pewnym wieku, ale poznalam wiele mlodych dziewczyn wrecz stworzonych do macierzynstwa..

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Andziullka666 Pokaż wiadomość
O matko dwa rok po roku ja się martwię jak z jednym dam radę przyzwyczajona do wygodnego życia

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Dzięki No ja to myślałam że może mam wcześniejszą menopauze bo wiesz tyle lat i nic, a z wiekiem nie jest przecież łatwiej tylko wręcz przeciwnie. Przez pierwszy tydzień po badaniu jakby nic nie było, pomyślałam że mam sporo szczęścia. Ale od 6 tygodnia nie najlepiej, strasznie szybko się męczę, prawie cały dzień mnie mdli, na szczęście bez wymiotów. Nie lubię być w ciąży i tego że nie mogę już jeść wszystkiego na co mam ochotę a jestem miłośniczką surowego mięsa i ryby. Nie wiem kto to nazwał stanem błogosławionym, mam nadzieję że niedługo dostanę zakaz pracy od lekarza bo długo tam nie pociągnę jak dalej się będę tak czuć.

Dokladnie, mnie rowniez menopauza przeszla przez mysl.. a zmeczenie to akurat dopadlo mnie szybko, zanim zrobilam test. I tez czuje sie jakbym miala przewlekla grype i zapalenie migdalow... Jesli chodzi o jedznie to kocham sushi, sery plesniowe i lejace sie jajo.. wszystko co zakazane .. takze rowniez poznam ten bol teraz..
Kimchi84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując