2024-06-23, 14:20
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: 39 lat i pierwsza ciaza...
Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley
Rodziłam mając skończone 40 i 41. Dwoje zdrowych dzieci. Zmiana w życiu ogromna, ale pozytywna. Nie żałuję.
|
Czy jako mama okolo 40 czujesz ze jestes bardziej opanowana ? tzn czesto kobiety mowia ze psychicznie jest im latwiej w pewnym wieku, ale poznalam wiele mlodych dziewczyn wrecz stworzonych do macierzynstwa..
---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------
Cytat:
Napisane przez Andziullka666
O matko dwa rok po roku  ja się martwię jak z jednym dam radę przyzwyczajona do wygodnego życia 
---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------
Dzięki  No ja to myślałam że może mam wcześniejszą menopauze  bo wiesz tyle lat i nic, a z wiekiem nie jest przecież łatwiej tylko wręcz przeciwnie. Przez pierwszy tydzień po badaniu jakby nic nie było, pomyślałam że mam sporo szczęścia. Ale od 6 tygodnia nie najlepiej, strasznie szybko się męczę, prawie cały dzień mnie mdli, na szczęście bez wymiotów. Nie lubię być w ciąży i tego że nie mogę już jeść wszystkiego na co mam ochotę a jestem miłośniczką surowego mięsa i ryby. Nie wiem kto to nazwał stanem błogosławionym, mam nadzieję że niedługo dostanę zakaz pracy od lekarza bo długo tam nie pociągnę jak dalej się będę tak czuć.
|
Dokladnie, mnie rowniez menopauza przeszla przez mysl.. a zmeczenie to akurat dopadlo mnie szybko, zanim zrobilam test. I tez czuje sie jakbym miala przewlekla grype i zapalenie migdalow... Jesli chodzi o jedznie to kocham sushi, sery plesniowe i lejace sie jajo.. wszystko co zakazane .. takze rowniez poznam ten bol teraz..
|
|
|