2024-06-25, 13:06
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Źle mnie potraktowała
Cytat:
Napisane przez miami_drink
Taka paranoja raczej nie wskazuje na mentalną stabilnośc a fakt bycia dorosłą i pracującą nie jest tu żadnym argumentem.
|
Zgadzam się. Ten jej tekst zabrzmiał skrajnie absurdalnie.
---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------
Cytat:
Napisane przez pempek
Ja uważam, że to była tylko wymówka, bo znajoma (internetowa) nie chciała pożyczać kasy obcej osobie.
|
Wykluczone. Na 100% to nie była żadna wymówka. To było słychać, że mówi szczerze. Zresztą łatwiej byłoby udawać, że nie odczytała wiadomości, niż wymyślać wymówkę jeszcze bardziej obraźliwą niż sami niepożyczenie. Wymówki na ogół są mniej obraźliwe xd
Jak do mnie zadzwoniła i dopytała o co chodzi, a ja wytłumaczyłam, że wpłaciłam pieniądze na konto i będą dopiero jutro, a kawa już kupiona, to od razu jej się włączyła paranoja i zaczęła opowiadać bzdury - i jeszcze się chciała upewnić, czy się nie obrażę za tekst o złodziejstwie. Ja powiedziałam, że wszystko w porządku, ale po paru godzinach napisałam jej wiadomość, że chcę zerwać kontakt skoro mi w ogóle nie ufa mimo ciągłego kontaktu ze mną, a ona "obraziłaś się za 10 zł?", co wskazuje, że inteligencją to ona nie grzeszy. Więc napisałam jeszcze wyjaśnienie, że chodzi o to, że potraktowała mnie jak kogoś spod ciemnej gwiazdy.
Edytowane przez Bruma_w_Hogsmeade
Czas edycji: 2024-06-25 o 13:10
|
|
|