2024-08-06, 10:27
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ XVI
Cytat:
Napisane przez Korah
Strasznie współczuję, też bym była zła [emoji35] a Iossi i Czarszka zachowali się wstrętnie, dla mnie to oszustwo, powinni się wstydzić. To pokazuje, które firmy mają klientów za nic. Zresztą ani ich, ani jej nigdy nie lubiłam, o czym nie raz wspominałam, widać mam jakiegoś nosa chyba. Teraz kooperują ze sobą Tymbark i Onlybio, są kosmetyki o zapachach napojów tymbark i opakowania też inspirowane tymi napojami. Nie zamierzam jednak testować.
Wysłane z mojego XQ-CC54 przy użyciu Tapatalka
|
A ja kupiłam z myślą o mojej córce i sama używam Pachnie ładnie, żel jak żel nic specjalnego.
Nic się nie dzieje na wątku, widać wizażanki nam się rozproszyły i nie ma z kim podzielić się nowościami i opiniami.
A ja mam sporo ostatnio fajnych kosmetyków do polecenia.
Przede wszystkim osobom, które szukają dobrego balsamu do ciała, który też ma robić coś więcej niż tylko nawilżać, to polecam Madara Shape- naprawdę skóra wygląda lepiej, mam już drugą butelkę. Jest wydajny. Polecam szukać na promocjach bo w cenie regularnej to duży wydatek.
A drugi kosmetyk to też Madara ale krem pod oczy z metalowym aplikatorem
https://lyko.com/pl/madara/madara-ti...7137656f857878
Jaki on jest fajny z tym aplikatorem! Miałam już różne kremy z metalowymi kuleczkami itp. ale ten jest inny- ten aplikator jest taki porządny i ciężki, że jest długo zimny, naprawdę okolica oka po nałożeniu kremu jest odświeżona. Sam krem też uważam, że robi robotę. Od dłuższego czasu nie mam żadnych przesuszeń i podrażnień. No i można dokupić krem bez aplikatora, więc trochę taniej wychodzi.
A ostatnia rzecz to kostka myjąca Musteli:
https://gemini.pl/mustela-szampon-w-...k-75-g-9073066
kupiłam z myślą o młodszej córce, ale nie doczytałam że ona jest od 3 go roku życia. Więc zaczęłam sama stosować i okazała się super uniwersalnym kosmetykiem. Przede wszystkim super delikatnie myje włosy- co u mnie ma zaczenie duże, ponieważ nie mogę się uporać z podrażnieniem skóry. Nie powoduje swędzenia a do tego włosy po umyciu są super miękkie i ładnie się układają. Tylko wiadomo, po kilku razach z tą kostką trzeba użyć bardziej mocnego kosmetyku do mycia. Super też sprawdza się do mycia ciała, przyjemnie kremowo się pieni. Skóra nie jest wysuszona. Dla mnie to będzie must have na wyjazdy, bo można umyć nią wszystko. Ale na co dzień bardzo chętnie stosuję. Tylko że nie ma zapachu, ale to kwestia indywidualna, mi akurat pasuje.
|
|
|