Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak zimowe zawieruszki uczyniły z nas mamuśki: Wrześniowo-Październikowe Bobasy 2008!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-12, 20:57   #319
żabulka21
Rozeznanie

Dot.: Jak zimowe zawieruszki uczyniły z nas mamuśki: Wrześniowo-Październikowe Bobasy

Cytat:
Napisane przez Glizda87 Pokaż wiadomość
Czesc mamusie!!! Na poczatku to gratuluje wam wszystkim slicznych dzieciaczkow!!! Dodałam sobie wasz wątek do subskrybcji i poczytuje zeby sie troche nauczyc zanim mój bobas sie wykluje i zobaczyc jak to wyglada w rzeczywistosci bo w koncu nie ma lepszej skarbnicy wiedzy dla przyszlej mamy Mam do was dzisiaj dwa pytanie.. Pierwsze odnosnie ubranek bo juz na calego robie zakupy i wiekszosc ubranek kupuje w rozmiarze 62 ale chiala bym wiedziec czy dziecko sie w tym na poczatku nie utopi, jaki rozmiarek nosza wasze maluchy?? A drugie pytanie czy ktoras z was karmi naprzemiennie z cyca i z butli i czy nie niesie to za saba jakis utrudnien? ja bede do tego zmuszona bo po urodzeniu malej zostana mi jeszcze 4 miesiace studiow dziennych, zalezy mi zeby jak najdluzej karmic ja swoim mlekiem ale w ciagu dnia czasami bede musiala zostawic ja na kilka godzin a wiadomo cyca jej nie zostawie wiec bedzie musiala pomoc butla z odciagnietym mleczkiem...
Nasz Szymon ma już prawie miesiąc a jeszcze mieści się w śpioszki 56 za to bodziaki to od razu 62 nosił tylko rękawki mu podwijałam

Dzisiaj próbujemy położyć młodego spać w swoim łóżeczku.Lekko nie będzie ale chcemy mieć z mężem trochę czasu dla siebie
Izzi doskonale wiem co czujesz

Powiem Wam że im Szymonek jest większy tym większej uwagi potrzebuje.Na początku głównie spał i jadł a teraz to już ewidentnie potrzebuje towarzystwa.Ciągle by wisiał na cycusiu więc próbujemy dawać mu smoka ale nie bardzo go toleruje ale warto się trochę pomęczyć dla takiego skarba
żabulka21 jest offline Zgłoś do moderatora