|
Dot.: Jak zimowe zawieruszki uczyniły z nas mamuśki: Wrześniowo-Październikowe Bobasy
Cytat:
Napisane przez Glizda87
Czesc mamusie!!! Na poczatku to gratuluje wam wszystkim slicznych dzieciaczkow!!! Dodałam sobie wasz wątek do subskrybcji i poczytuje zeby sie troche nauczyc zanim mój bobas sie wykluje i zobaczyc jak to wyglada w rzeczywistosci bo w koncu nie ma lepszej skarbnicy wiedzy dla przyszlej mamy  Mam do was dzisiaj dwa pytanie.. Pierwsze odnosnie ubranek bo juz na calego robie zakupy i wiekszosc ubranek kupuje w rozmiarze 62 ale chiala bym wiedziec czy dziecko sie w tym na poczatku nie utopi, jaki rozmiarek nosza wasze maluchy?? A drugie pytanie czy ktoras z was karmi naprzemiennie z cyca i z butli i czy nie niesie to za saba jakis utrudnien? ja bede do tego zmuszona bo po urodzeniu malej zostana mi jeszcze 4 miesiace studiow dziennych, zalezy mi zeby jak najdluzej karmic ja swoim mlekiem ale w ciagu dnia czasami bede musiala zostawic ja na kilka godzin a wiadomo cyca jej nie zostawie wiec bedzie musiala pomoc butla z odciagnietym mleczkiem...
|
Nasz Szymon ma już prawie miesiąc a jeszcze mieści się w śpioszki 56 za to bodziaki to od razu 62 nosił tylko rękawki mu podwijałam
Dzisiaj próbujemy położyć młodego spać w swoim łóżeczku.Lekko nie będzie ale chcemy mieć z mężem trochę czasu dla siebie
Izzi doskonale wiem co czujesz
Powiem Wam że im Szymonek jest większy tym większej uwagi potrzebuje.Na początku głównie spał i jadł a teraz to już ewidentnie potrzebuje towarzystwa.Ciągle by wisiał na cycusiu więc próbujemy dawać mu smoka ale nie bardzo go toleruje ale warto się trochę pomęczyć dla takiego skarba
|