Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moje oczy
Wątek: Moje oczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-11-03, 14:14   #3
Madz!uHa
Zadomowienie

GG do Madz!uHa
Dot.: Moje oczy

Cytat:
Napisane przez sportsmenka86
Mając problem z wyborem koloru cieni do makijażu do moich oczu, zapytałam makijażystkę B. Grzymalę z Mapy Urody. Odpowiedz jej brzmi w ten sposób:
"Posiadasz niesamowity atrybut urody w postaci pieknych i dużych oczu, kształt ich jest bardzo regularny , co w konsekwencji wykonywanego makijażu da się je przerobic na tzw. kocie czy aniołkowe Oczki.Twoim przypadku kazda forma wykonania makijażu będzie dobra i nie popsuje ciekawego wizerunku. Moim zdaniem najciekawszymi kolorami dla potrzeb makijażu oczu u ciebie będą odcienie granatów, fioletów oraz brazów , ale nie tych zbyt ciepłych. Możesz sobie równiesz pozwolic na bardziej szalone cienie. Na dyskoteke czy tego typu imprezy- fiolety łamane czerwienia, a przy nasadzie górnych rzes ciemna linia granatów.

Co to znaczą kocie i aniołkowe Oczki? Nie wydaje mi się, żeby moim oczom pasował fiolet i granat i absolutnie czerwień! Co o tym sądzicie, zgadzacie się z jej zdaniem?
Kocie oczka to przedłużone kreską gałki w kształcie migdału Poszukaj w wyszukiwarce. A mam pytanie: gdzie jets ta Mapa Urody?

just take it and fly...
Madz!uHa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując