|
Czy napisać do niego jeszcze raz czy odpuścić?
Ponad 2 lata temu pracowałam w jednym korpo gdzie miałam bardzo dobrego kolegę, pracowałam tam przez 2 lata i gadaliśmy tylko w pracy bo miałam przez ten cały czas faceta, on miał dziewczynę, ale mogłam z nim pogadać na każdy temat. Miałam wtedy kryzys z moim ówczesnym chłopakiem o czym mówiłam temu koledze, a on mi mówił o sowich problemach z dziewczyną. Moja kariera zakończyła się tam z dnia na dzień praktycznie i od tamtego czasu ten kolega sam się nie odezwał (na co trochę liczyłam), ja w końcu zakończyłam mój związek i potrzebowałam czasu żeby sobie wszystko w głowie ułożyć. No i tak minęły dwa lata, w czerwcu tego roku w końcu się odważyłam i do niego napisałam, pisaliśmy całe popołudnie, wydawało mi się że jest zaangażowany w rozmowę, wieczorem powiedzieliśmy sobie dobranoc i później czekałam czy sam do mnie napisze, ale tak się nie stało.
Z rozmowy nie dowiedziałam się, czy ma dziewczynę czy nie, dodatkowo on mieszka 100 km ode mnie więc nie mam jak nie niego trafić przypadkiem. Od tych trzech miesięcy myślę czy próbować jeszcze do niego pisać?
|