Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-12, 21:17   #3232
virka
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość

To ja też poproszę bo coś mój ostatnio mało zazdrośnikowaty
Dawaj numer to popuszczam Mój mąż jest dowodem, że system ten działa na mało zazdrośnikowatych

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Eh, to takie przyjemne wojny. Ja wiem,że dzieci przysparzają dużo problemów. Ale... jak czytam possty zmartwionych wizażanek-mam, np. na Perfumach dużo ostatnio pisze o sytuacji (podobnej do Twojej) -pierwszy fdzień dziecka w szkole to i tak... im zazdroszczę Nie mówię tego często, bo wszyscy patrzą wtedy na mnie dziwnie, ale bardzo chciałabym mieć już swoja rodzinę. I dzieci.
Ale to, że masz ochotę na założenie rodziny i posiadanie własnych dzieci to nic dziwnego. Jesteś już w takim wieku, że masz prawo mieć takie chęci A biorąc pod uwagę fakt, jak dobry łapiesz kontakt z dziećmi (co widziałam na przykładzie mojej córci), wiem, że będziesz wspaniałą mamą

Cytat:
'Obcy 7. Powrót Koko'

Cytat:
Miałaś cesarkę? Możesz spróbować opisać ten ból po? Dzielna z Ciebie mamusia
Miałam cesarkę z powodu miednicowego położenia płodu I szczęście wielkie, że tak się stało, bo jak się okazało Julcia była cała owinięta pępowiną (lekarz powiedział, że juz nie pamięta kiedy widział tak długą pępowinę), więc wolę nie myśleć, jak by się to skończyło przy normalnym porodzie...
Hmmm wiesz co, muszę się zastanowić jak Ci to opisać, ale pamiętam, że cały czas po tym kiedy znieczulenie przestało działać "Jezusowałam" Kazali się często obracać z boku na bok, żeby nie leżeć w jednym miejscu, to każdy taki obrót to pamiętam było "o Jezu, Jezu" . Nie da się normalnie zasnąć, bo przez "niby" sen czujesz jak Cię boli, więc automatycznie nie śpisz, ciężko to nazwać snem, bardziej letargiem Trudno mi ten ból porównać do czegokolwiek (tak obrazowo). Tak Cię bardzo mocno "ciągnie", nie umiem tego opisać. A na drugi dzień już chodziłam po schodach Ale jakbyś widziała jak szłam, to niedołężne 90 letnie staruszki przy mnie pewnie wyglądałyby jak biegnące nastolatki

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Wszyscy, którzy wiedzą, że marzę o 5 mówią mi to samo Ale jak wygram w totka i będę miała możliwość zapewnienia wszytskiego takiej bandzie, to nie będę się zastanawiać

Po wizycie u deramtologa zdam relację, co mi przepisał Ale jeszcze muszę trochę poczekać..
Ciekawe czy nie zmienisz zadania przy 1, 2, 3 ....dziecku

Będę wdzięczna za info

Cytat:
Zdjęcia butków dołączam. potrzebowałam jedne płaskie, do biegania na uczelnie.
Bardzo łądne

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość

To będe puszczać częściej

Nie mam pojęcia o jakich okazjach mówisz, ale koniecznie muszę nadrobić
Hi hi, ciekawe co mąż będzie wymyślał

Dobrze wiesz, skoro chcesz nadrobić

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Co ja mówię kilka postów - jakby zadały sobie trud przeczytania pierwszego posta, w którym Marzenka bardzo ładnie i wyczerpująco napisała o czym będzie nasz wątek
Mam tylko nadzieję, że nikt mnie tu nie zje za to co napisałam
Tylko mój pierwszy post (płodzony przy głupawce o północy ) jest w I części wątku, a obawiam się, że tam już nikt nie zagląda Miło wiedzieć, że ktoś go przeczytał i docenił

Nadrobiłam i witam wszystkich

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując