|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
Napisane przez 'Estelle'

To ja też poproszę  bo coś mój ostatnio mało zazdrośnikowaty 
|
Dawaj numer to popuszczam Mój mąż jest dowodem, że system ten działa na mało zazdrośnikowatych 
Cytat:
Napisane przez Porcelainnn
Eh, to takie przyjemne wojny. Ja wiem,że dzieci przysparzają dużo problemów. Ale... jak czytam possty zmartwionych wizażanek-mam, np. na Perfumach dużo ostatnio pisze o sytuacji (podobnej do Twojej) -pierwszy fdzień dziecka w szkole to i tak... im zazdroszczę Nie mówię tego często, bo wszyscy patrzą wtedy na mnie dziwnie, ale bardzo chciałabym mieć już swoja rodzinę. I dzieci.
|
Ale to, że masz ochotę na założenie rodziny i posiadanie własnych dzieci to nic dziwnego. Jesteś już w takim wieku, że masz prawo mieć takie chęci A biorąc pod uwagę fakt, jak dobry łapiesz kontakt z dziećmi (co widziałam na przykładzie mojej córci), wiem, że będziesz wspaniałą mamą 
Cytat:
'Obcy 7. Powrót Koko' 
|

Cytat:
Miałaś cesarkę? Możesz spróbować opisać ten ból po? Dzielna z Ciebie mamusia 
|
Miałam cesarkę z powodu miednicowego położenia płodu I szczęście wielkie, że tak się stało, bo jak się okazało Julcia była cała owinięta pępowiną (lekarz powiedział, że juz nie pamięta kiedy widział tak długą pępowinę), więc wolę nie myśleć, jak by się to skończyło przy normalnym porodzie...
Hmmm wiesz co, muszę się zastanowić jak Ci to opisać, ale pamiętam, że cały czas po tym kiedy znieczulenie przestało działać "Jezusowałam" Kazali się często obracać z boku na bok, żeby nie leżeć w jednym miejscu, to każdy taki obrót to pamiętam było "o Jezu, Jezu" . Nie da się normalnie zasnąć, bo przez "niby" sen czujesz jak Cię boli, więc automatycznie nie śpisz, ciężko to nazwać snem, bardziej letargiem Trudno mi ten ból porównać do czegokolwiek (tak obrazowo). Tak Cię bardzo mocno "ciągnie", nie umiem tego opisać. A na drugi dzień już chodziłam po schodach Ale jakbyś widziała jak szłam, to niedołężne 90 letnie staruszki przy mnie pewnie wyglądałyby jak biegnące nastolatki
Cytat:
Napisane przez xyoko
Wszyscy, którzy wiedzą, że marzę o 5 mówią mi to samo  Ale jak wygram w totka i będę miała możliwość zapewnienia wszytskiego takiej bandzie, to nie będę się zastanawiać
Po wizycie u deramtologa zdam relację, co mi przepisał  Ale jeszcze muszę trochę poczekać..
|
Ciekawe czy nie zmienisz zadania przy 1, 2, 3 ....dziecku
Będę wdzięczna za info 
Cytat:
Zdjęcia butków dołączam. potrzebowałam jedne płaskie, do biegania na uczelnie.
|
Bardzo łądne 
Hi hi, ciekawe co mąż będzie wymyślał 
Dobrze wiesz, skoro chcesz nadrobić 
Tylko mój pierwszy post (płodzony przy głupawce o północy ) jest w I części wątku, a obawiam się, że tam już nikt nie zagląda Miło wiedzieć, że ktoś go przeczytał i docenił 
Nadrobiłam i witam wszystkich
|