Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Seks z 20 lat starszym mężczyzną
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2024-09-24, 10:50   #9
ColourTheSmallOne
Zadomowienie

Dot.: Seks z 20 lat starszym mężczyzną

Cytat:
Napisane przez Aelora Pokaż wiadomość
No jeśli zna się z Twoim szefem na stopie prywatnej to tym bardziej miałabym obawy, że jednak coś chlapnie do kumpla. Myślałam że tak jak pisałaś w pierwszym poście widujecie się raz w miesiącu w biurze i tyle, formalny kontakt.

Czy jest bardziej doświadczony i taki dobry w łóżku to się sama przekonasz jeśli w to pójdziesz. Może nie ma co z góry zakładać jaki z niego Casanova (bo miał 2 żony? ty też miałaś partnerów), może być z tego pokolenia które nie wiedziało za bardzo co to gra wstępna albo z racji wieku nie być już tak sprawny jak młodszy facet, biologia robi swoje. Sama się przekonasz jeśli zechcesz, ale chyba mocno się nakręcasz jaki to z niego ogier i ósmy cud świata.
Popieram. "Ale nie sądzę, żeby facet w okolicy 50-tki chwalił się takimi podbojami jak jakiś studenciak."- ja bym nie była tego taka pewna. No i zgadzam się, że starszy nie oznacza z automatu lepszy w łóżku. Ja najlepszy seks miałam z facetami ok. 35, z takimi starszymi nawet nie próbowałam, bo w ogóle mnie nie interesują, ale nie wiem, w czym niby mieliby być lepsi. Seks to też nie jakaś fizyka kwantowa, jak facet nie ogarnia tematu do właśnie powiedzmy tej 30., to później tym bardziej nie stanie się nagle demonem seksu, a tylko dojdą właśnie może problemy z erekcją, kondycją itd.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną.

Edytowane przez ColourTheSmallOne
Czas edycji: 2024-09-24 o 10:52
ColourTheSmallOne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując