Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Seks z 20 lat starszym mężczyzną
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2024-09-24, 10:57   #12
Nika96x
Przyczajenie

Dot.: Seks z 20 lat starszym mężczyzną

Cytat:
Napisane przez ColourTheSmallOne Pokaż wiadomość
Popieram. "Ale nie sądzę, żeby facet w okolicy 50-tki chwalił się takimi podbojami jak jakiś studenciak."- ja bym nie była tego taka pewna. No i zgadzam się, że starszy nie oznacza z automatu lepszy w łóżku. Ja najlepszy seks miałam z facetami ok. 35, z takimi starszymi nawet nie próbowałam, bo w ogóle mnie nie interesują, ale nie wiem, w czym niby mieliby być lepsi. Seks to też nie jakaś fizyka kwantowa, jak facet nie ogarnia tematu do właśnie powiedzmy tej 30., to później tym bardziej nie stanie się nagle demonem seksu, a tylko dojdą właśnie może problemy z erekcją, kondycją itd.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To najwyraźniej jestem strasznie naiwna, bo uwierzyłam mu w to jak obiecał, że szefostwo się o tym nie dowie i w biurze nadal będziemy sobie panować i paniować, żeby nikt nie nabrał podejrzeń. Ja sypiałam jedynie z chłopakami przed 30 i niestety żaden z nich nie był ogierem w łóżku, nigdy przez tyle lat nie miałam orgazmu w trakcie seksu. Dlatego chcę spróbować z kimś starszym, który może cokolwiek będzie ogarniał. Jemu wyglądowo spokojnie można dać 35 lat, jest wysportowany, regularnie trenuje, nie wygląda na swój wiek, dlatego mi się spodobał. Też nigdy nie ciągnęło mnie do tak starych "dziadziusiów", On spokojnie mógłby być moim ojcem. A tu jednak zdarzył się wyjątek.
Nika96x jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując