Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Seks z 20 lat starszym mężczyzną
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2024-09-29, 12:27   #74
ColourTheSmallOne
Zadomowienie

Dot.: Seks z 20 lat starszym mężczyzną

Cytat:
Napisane przez xfrida Pokaż wiadomość
bylam mezatka rozwiodlam sie z mezem i zamieszkalam w innym kraju w ktorym polska waluta nie miala wiekszego znaczenia skoro juz chcesz znac szczegoly dlatego nie zawracalam sobie glowy alimentami ktore mialam przyznane od mojego ex meza z ktorym nota bene pozostaje w dobrych stosunkach do dzis.
Niektórzy (szczególnie zgorzkniali, samotni faceci) lubią wymyślać komuś "fakty" z życia, bo pasuje im to do ich wizji świata. Szkoda tylko, że to tylko ich wyobraźnia.
To tzw. "cope", niektórym pomaga życie w wyobraźni i pocieszanie się, że złe kobiety podejmują "złe decyzje", więc umrą same z kotami. A prawda jest taka, że to głównie kobiety kończą związki (w 70% wg niektórych statystyk) a potem albo nawet nie chcą nowych, albo kogoś sobie znajdują i to w każdym wieku. Prawda jest też taka, że ludzie obu płci mogą mieć dowolną liczbę partnerów, a potem się ustatkować i żyć wiele lat szczęśliwie. Ale cóż, niektórym to się nie mieści w głowie, bo przecież nie może tak być, że ludzie i świat są skomplikowani. To zbyt przerażająca wizja.

Przypomniał mi się jeden wątek w social mediach, jak jakiś starszy facet stwierdził, że ta zasada "jak będziesz źle się prowadził /prowadziła, to nikt cię nie zechce albo twój związek się rozpadnie /będzie nieszczęśliwy" to największe kłamstwo, bo zauważył, że wszyscy ci wyzwoleni imprezowicze i imprezowiczki, jakich znał w młodości, są teraz w szczęśliwych związkach. No kto by się spodziewał no ale dobra, koniec offtopu

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną.

Edytowane przez ColourTheSmallOne
Czas edycji: 2024-09-29 o 12:30
ColourTheSmallOne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując