Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co powinnam zrobić w tej sytuacji? Jak radzić sobie z tym, że nie mam znajomych w rod
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2024-10-01, 15:50   #14
Bruma_w_Hogsmeade
Rozeznanie

Dot.: Co powinnam zrobić w tej sytuacji? Jak radzić sobie z tym, że nie mam znajomych

Cytat:
Napisane przez xfrida Pokaż wiadomość
jak dla mnie najlepszym czasem byly studia ok na jej kierunku nie bylo zbyt wielu facetow ale to jest czas na imprezowanie,wychodzenie do klubow,pubow nie tylko obracanie sie w gronie ludzi z uczelni
Autorka nie ma umiejetnosci interpersonalnych wiec na tym powinna sie skupic i nad tym pracowac bo z jej watkow jasno widac ze jest zafiksowana na jakis tam cechach np rocznik urodzenia ,wyliczanki itp
spojrz w jej inne watki to nie jest normalna osoba podejrzewam ze na zywo to widac jeszcze bardziej
Jestem tego doskonale świadoma. Samo podkreślanie w co drugim zdaniu "8 lat starszy" jest mocno nienormalne i nawet bym podejrzewała, że to podświadomy sposób na NIE znalezienie faceta. Lęk przed mężczyznami. Jak u mojej znajomej (polecam Ci mój wątek o niej pt. "okłamała mnie", bo mało odpowiedzi, a historia naprawdę ciekawa, chyba najdziwniejsza rzecz jaka mi się przydarzyła), która to znajoma też niby marzy o facecie, ale ma takie wymagania (np. żeby sami do niej podeszli na ulicy, bo ona z apek nie będzie korzystać, sama podchodzić też nie będzie), że to wygląda raczej na autosabotaż.
Bruma_w_Hogsmeade jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując