Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem dziecinna - Czy to taki duży problem?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2024-10-28, 09:41   #2
Aelora
Wtajemniczenie

Dot.: Jestem dziecinna - Czy to taki duży problem?

Jeśli chodzi tylko o ubrania, to masz swój styl, lubisz kolory, nie ma w tym nic złego. Ale możliwe, że jest coś drażniącego, infantylnego w Twoim zachowaniu co irytuje ludzi, stąd tyle osób wytyka Ci dziecinność, a Ty tego nie dostrzegasz uważając, że dojrzale podchodzisz do różnych kwestii, a to inni są nudni i niewyluzowani. Może masz fajne poczucie humoru, ale np. rzucasz żarty w mało odpowiednich chwilach albo są one jakieś cringowe, mało śmieszne i niezrozumiałe poza internetem? Może to, że machasz ręką na "głupoty", jest odbierane jako beztroska i dziecinność, może to Ty odbierasz te sprawy jako głupoty. Możliwe, że Ty je tak postrzegasz, a inni Twoje machnięcie ręką uważają za oznakę że masz wyj****e. Tobie życie tu i teraz odpowiada, ale też z drugiej strony mogę powiedzieć, że czasami ciężko pogadać i zrozumieć się z osobą, która ma takie podejście jak Ty i nie przejmuje się jutrem, nie ma żadnych konkretnych celów. Ogólnie nic złego nie widzę w Twoim sposobie ubierania się czy stylu, ale skoro tyle osób irytuje Twoje zachowanie i mówią że jesteś dziecinna to możliwe, że nie dostrzegasz pewnych cech swojego charakteru, czasami problem jest w nas a nie wszystkich dookoła.
Aelora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując