Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wirtualna przyjaźń 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2024-11-03, 12:51   #4265
annorl1
Zakorzenienie

Dot.: Wirtualna przyjaźń 4

Hej Dziewczynki ❤

Wyspana jestem. A jakże 😁 obudziłam. się po 5. O 6 już miałam pranie wstawione, na dole odkurzone, ptaszyska wypuszczone i na karmione i króliki też na karmione. A wodę trzeba już z domu rano nosić. Bo mrozik i zamarza. Nim wszyscy wstali przed 8, ja już miałam kanapki tostowe przygotowane żeby tylko do tostera włożyć. Kawa i herbata już czekały na stole.

A teraz zamiast odpoczywać, to zabrałam sie za sprzątanie pokoju dzieci 🤬 tzn. Dzieci mi pomagają. Teraz są na polu. Więc zrobiłam sobie przerwę na sernika. Za ładowałam zmywarkę i kolejne pranie. Ale takie sprzątnie przed Mikołajem z dziećmi to muszę być. Bo są zabawki co już ich nie ruszają. I jak nie pójdę. To zostawią na półce. A jak jestem z nimi, to słyszę to można sprzedać to można sprzedać... Więc raz na jakiś czas muszę z nimi porządki robić 😁

Ja też wolę miec ciepło. Bo zaraz mnie mój nie zdiagnozowany reumatyzm dopada. Na szczęście mam ogrzewanie podłogowe na dole. Więc okna mogę w taką ładną słoneczną pogodę uchylić w całym domu! Bo w nogi ciepełko.
annorl1 jest offline Zgłoś do moderatora