Wątek
:
Zagroda babuszki cz.5
Podgląd pojedynczej wiadomości
2024-11-04, 05:55
#
1041
Emmi123
4 pory roku i ja piąta
Dot.: Zagroda babuszki cz.5
Dzień dobry przed dniem
U mnie jeszcze czarna noc. Dobrze mi było z tymi wolnymi dniami. Zdecydowanie jestem już gotowana na emeryturę. 7 na plusie, ma być 9*C.
Amita
Dużo było osób?Fajny taki wypad.
Imegan
Jak się czujesz?
Lanolinka
Tobie to ciężko dogodzić. Taki piękny pantofelek idealny do zgrabnej nóżki
. Mnie się sam pomysł spodobał na przechowywanie biżuterii. Wydawało mi się, że fajny pomysł dla lubiących buty.
Cicha
Jak byś jednak zebrała te pomidory, to połóż je gdzieś na tacce z jabłkiem lub jabłkami jak dużo pomidorów. Przy jabłku zaczerwienią się. MM za późno zebrał z pola, chociaż chyba z tydzień przypominałam i wiele nam się zmarnowało, bo jakiś mrozek je złapał. Ale dojrzewają.
Annorl
Lenifa
Gdzieś nam się zapodziała Herbatka i Sagi.
---------- Dopisano o 05:55 ---------- Poprzedni post napisano o 05:46 ----------
Aaaa! Bo zapominam.
Mój czujnik - grudnik - ma pąki kwiatowe. Małe. Czyli gdzieś na 2-3 tygodnie będzie jakiś dłuższy przymrozek. I pochwalę Wam się. Kilka lat temu urwała się od niego zielona łodyga i wsadziłam najpierw do wody. Ale zapomniałam i korzonek zgnił, potem ten sam do ziemi i pilnowałam aby ziemia była z lekka wilgotna non stop. Siedział tak z... 4-5 lat. Ale ciągle zielony i z malutkim zalążkiem różowego pączka,więc wiedziałam, że żyje. I w tym roku będzie kwitł
Udało się.
Dobrego poniedziałku życzę
Edytowane przez Emmi123
Czas edycji: 2024-11-04 o
05:57
Emmi123
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Emmi123
Znajdź więcej postów Emmi123