Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Blog BDSM
Wątek: Blog BDSM
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2024-11-09, 09:47   #3
kicias98
Przyczajenie

Dot.: Blog BDSM

26 października mój Pan zabrał mnie i naszego Synka do domku nad jeziorem. Po rozpakowaniu wszystkich poszliśmy na wspólny spacer po lesie, a potem podgrzałam obiad dla Nich, a potem dopiero sama zjadłam.
Potem spędziłam czas z naszym Synkiem na wspólnej zabawie i czytaniu, a potem poszliśmy na ognisko. Siedzieliśmy sobie przy ognisku i było mega przyjemnie. W pewnym momencie odprowadziłam Synka do spania. Zajęło mi trochę czasu, żeby zasnął, ale zawsze boi się nowych miejsc, ale pocieszam Go słowami, że ja jak i tata jesteśmy tuż obok i nie damy nikomu Go skrzywdzić.

Kiedy w końcu zasnął, wróciłam do mojego Pana, który czekał już zniecierpliwiony. Podeszłam do ogniska i z jednej strony zobaczyłam mojego Pana siedzącego na krześle a po przeciwległej grubą gałąź zawieszoną na dwóch trójkątach. Jak tylko mnie zobaczył, kazał mi się rozebrać do samych majtek. Przypominam, to był koniec października, a ja miałam paradować prawie nago na tym chłodzie. Niezbyt skora do wykonania tego zadania spytałam się — muszę Pan…

Nie zdążyłam nawet dokończyć pytania kiedy oberwałam po udzie biczem złożonym z jednego rzemienia. Syknęłam przez, żeby z bólu. Uderzenie pozostawiło pręgę na skórze, która piekła jeszcze przez dobre kilka minut.

Reszta na stronie: xxx

Edytowane przez aniolek-tasmanski
Czas edycji: 2024-11-27 o 08:22 Powód: reklama
kicias98 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując