Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - DZIECI 2003 - z dedykacją dla Niki :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-12, 21:15   #749
witchwq
Zakorzenienie

Dot.: DZIECI 2003 - z dedykacją dla Niki :)

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
No proszę, gotowanie u 3 latków, to nie lada wyzwanie
U mnie ma religię, muzykę i angielski - ten ostatni dodatkowo, za dodatkową opłatą, ale nie jest obowiązkowy jak ktoś nie chce.
No to u mnie religii nie bylo, nie ma i nie bedzie (ze wzgledu na zbyt wielka wielokulturowosc, no chyba, ze poslalabym dzieci do katolickiej szkoly/przedszkola), muzyke to w stylu ze granie na roznych halasotworczych rzeczach, spiewanie piosenek...
Wiem ze juz od zerowki (czyli 4-latki) maja bardziej zaawansowane zajecia muzyczne (z inna pania, niz reszte zajec), maja zajecia wychowania fiycznego, tez z innym nauczycielem (juz nawet stroj "na w-f" musza miec). Pod koniec zeszlego roku z przedszkola synus mial wycieczke calodniowa na farme, ogladac, dotykac zwierzatka (oj, jaki byl zachwycony wcale nie zaluje ze urlop w polsce z tego powodu odlozylismy o tydzien)
A no i jeszcze mieli to gotowanie w przedszkolu, w zerowce juz tego nie ma, jest za to poznawanie literek, cyferek, liczenie, proby pisania byly juz w przedszkolu itd
W pierwszym tygodniu pierwszej klasy Natalka napisala swoje pierwsze zdanie po angielsku: "This is a snake" (To jest waz) i narysowane cos w podobie weza
Ale dumna jestem