Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesienne szaleństwo z kolorami - pomóżciemi proszę w wyborze :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-12, 21:18   #51
ameska
Rozeznanie

GG do ameska
Dot.: Jesienne szaleństwo z kolorami - pomóżciemi proszę w wyborze :)

szugarbejb przejrzę wątek o olejach i jakby coś się przypomnę dzięki za propozycję ;*

Cytat:
Napisane przez ifrit
przeslicznie wygladasz w nowych włoskach metamorfoza bardzo korzystna
podoba mi sie kolor hmm ale ciecie tez niczego sobie
ladnemu we wszystkim ładnie

ja kiedys sciełam włosy z długosci" do pasa" na do ramionpo wyjsciu od fryzjera ok ładne miałam i nawet mi sie podobały ale po umysiu włosów pieronacko sie wywijały bo były zabardzo scieniowane ale naszczescie teraz juz odrosły dosc dużo wiec ok
Dzięki Mi tez się robi taki irokez śmieszny, ale już uczę się go kontrolować

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna
ale z doswiadczenia wiem, ze wlosy czesto farbowane moga dziwnie chwytac barwnik, szybciej sie go rowniez pozbywaja
Co do tych rudości to chyba przeznaczenie było, bo od początku mi to tak po głowie chodziło Jak zwykle na glowie mam co innego niż na pudełku, bo akurat karmelu o tak dużą zawartość czerwonego barwnika bym nie podejrzewała, ale przynajmniej teraz ta czerwień mi się podoba

Ku zgorszeniu Szugar powiem nawet, że maznęłam sobie farbą brwi tak jakbym hennę nakładała :biggrin: przypomniała mi sie bowiem dyskusja z klientką na praktykach o tym, dlaczego producenci ostrzegają na opakowaniu farby, żeby tego nie robić ;p Z zawodowej ciekawości postanowiłam więc spróbować i jak sie okazuje kolor leciutko chwycił [ nałożyłam tak na 3 minuty ] i mają taki lekko rudawy poblask

Tak w ogóle to też nie będę się już tak często odzywać, bo dojechałam już do Wrocławia i zorientowałam się wlaśnie, że nie wzięłam zasilacza do laptopa z domu Trzeba więc będzie liczyć na łaskę i niełaskę TŻta..