2008-09-12, 21:18
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jesienne szaleństwo z kolorami - pomóżciemi proszę w wyborze :)
szugarbejb przejrzę wątek o olejach i jakby coś się przypomnę dzięki za propozycję ;*
Cytat:
Napisane przez ifrit
przeslicznie wygladasz w nowych włoskach metamorfoza bardzo korzystna
podoba mi sie kolor hmm ale ciecie tez niczego sobie 
ladnemu we wszystkim ładnie
ja kiedys sciełam włosy z długosci" do pasa" na do ramionpo wyjsciu od fryzjera ok ładne miałam i nawet mi sie podobały ale po umysiu włosów pieronacko sie wywijały bo były zabardzo scieniowane ale naszczescie teraz juz odrosły dosc dużo  wiec ok
|
Dzięki Mi tez się robi taki irokez śmieszny, ale już uczę się go kontrolować
Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna
ale z doswiadczenia wiem, ze wlosy czesto farbowane moga dziwnie chwytac barwnik, szybciej sie go rowniez pozbywaja
|
Co do tych rudości to chyba przeznaczenie było, bo od początku mi to tak po głowie chodziło Jak zwykle na glowie mam co innego niż na pudełku, bo akurat karmelu o tak dużą zawartość czerwonego barwnika bym nie podejrzewała, ale przynajmniej teraz ta czerwień mi się podoba 
Ku zgorszeniu Szugar powiem nawet, że maznęłam sobie farbą brwi tak jakbym hennę nakładała :biggrin: przypomniała mi sie bowiem dyskusja z klientką na praktykach o tym, dlaczego producenci ostrzegają na opakowaniu farby, żeby tego nie robić ;p Z zawodowej ciekawości postanowiłam więc spróbować i jak sie okazuje kolor leciutko chwycił [ nałożyłam tak na 3 minuty ] i mają taki lekko rudawy poblask 
Tak w ogóle to też nie będę się już tak często odzywać, bo dojechałam już do Wrocławia i zorientowałam się wlaśnie, że nie wzięłam zasilacza do laptopa z domu Trzeba więc będzie liczyć na łaskę i niełaskę TŻta..
|
|
|