Moja dziewczyna i jej social media +ex
1. Każdy jej post, zdjęcie "lubi" jej ex. I to w ciągu chwili.
2. Naszych wspólnych zdjęć nie ma ani jednego. Z jakiś wyjazdów/wyjść a jest tego sporo, na jej social mediach lądują tylko zdjęcia jednego talerzyka, w samochodzie ujęcie jakby była sama - takie poucinane, żeby za dużo nie pokazać.
3. Jest aktywna w SM i publikuje dużo ale są to jej treści bez wspominek o nas.
4. Prowadzi dodatkowo studio masażu i zapytała mnie czy miałbym coś przeciwko, gdyby na masaż przyszedł jej były. Na razie mu odmówiła, bo powiedziała, że dla niej to ok, ale chce wiedzieć co ja o tym myślę.
5. Na swoich Social Mediach udostępnia w relacjach treści związane z firmą ex - sprzedaż suplementów a on udostępnia jej profil masażu.
6. Spotkała się niedawno z mamą swojego Ex - on z nią nie utrzymuje dobrych relacji, więc nawiązała się relacja "koleżeńska" między moją partnerką a niedoszłą teściową. Jej związek trwał 6 lat.
Z jednej strony sprawy życiowe idą powoli do przodu a z drugiej dostaję czasem "mindfucka" o co chodzi z SM - czy jestem ukrywany, czy wstydzi się pokazać nowego faceta, czy chce zostawić sobie furtkę zapasową. Na jej telefonie nadal dużo wspólnych zdjęć z jej wcześniejszego związku.
Proszę dajcie znać, bo tak jak mówię - wiem, że to tylko social media i sam osobiście staram się być z daleka od tego ale to nie daje mi czasem spokoju.
|