2024-12-27, 16:19
|
|
|
Przyczajenie
|
Wyrzuty sumienia za przeszłość
Czesc dziewczyny, od jakiegoś czasu wpędzam się w wyrzuty sumienia… a mianowicie…
Aktualnie jestem z mężem i spodziewamy się dziecka, znamy się około 15 lat od czasów szkolnych… na początku naszego związku mieliśmy dużo wzlotów i upadków gdzie schodziliśmy się i rozchodziliśmy (niedojrzałość emocjonalna dzieci) i tak to trwało i trwało do czasu aż w końcu dorośliśmy i stwierdziliśmy że się kochamy i chcemy razem być i tak od kilku lat mieszkanie ślub dziecko i jest pięknie. W momentach jak się rozchodziliśmy to wiadomo jak to młodzież imprezowaliśmy spotkaliśmy się z innymi… kiedyś ok 10 lat temu zerwał ze mną i ja postanowiłam rozpocząć życie na nowo i dać sobie spokój, poznałam chłopaka weszłam w związek i przespałam się z tym nowym chłopakiem, z którym się rozeszłam i po jakimś czasie wróciłam do byłego który jest moim mężem…. Mam do siebie wielkie wyrzuty sumienia że to zrobiłam a on o tym nie wie, ale z drugiej strony wiem że wtedy w tym momencie chciałam raz na zawsze zakończyć to i ułożyć życie na nowo, teraz jesteśmy bardzo szczęśliwi a mnie dopadają jakieś chore wyrzuty sumienia z przeszłości….. pomocy
|
|
|