Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem z pozycja na jezdzca
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2024-12-30, 05:26   #5
5a8ff22414aa92f37e5bc389d66ca92188263bd1_6777289e141a0
Konto usunięte

Dot.: Problem z pozycja na jezdzca

Hej, a myślisz, że powodem może być antykoncepcja? Już tłumaczę swoją teorię i proszę nakierujcie mnie czy ten trop jest realny czy kompletnie bezpodstawny i moje założenie bzdurne.

Jeśli stosowana antykoncepcja to wyłącznie stosunek przerywany, to z założenia mężczyzna kontroluje, kto jak nie on wie i kontroluje kiedy wyjść. Pozycja na jeźdźca charakteryzuje się tym, że to kobieta nadaje rytm, nadaje siłę stosunkowi, to ona gmera w intensywności stosunku

(oczywiście generalizujac charakter tej pozycji).

Drugi powszechnie znany fakt: u wielu par 'na jeźdźca' wywołuje najskuteczniej wypiecie się z systemu, genralnie 'ręce nogi mozg

Ale czy to możliwe, żeby ten fakt w połączeniu z drugim faktem o tej pozycji

---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 05:56 ----------

Hej, a myślisz, że powodem może być antykoncepcja? Już tłumaczę swoją teorię i proszę nakierujcie mnie czy ten trop jest realny czy kompletnie bezpodstawny i moje założenie bzdurne.

Jeśli stosowana antykoncepcja to wyłącznie stosunek przerywany, to z założenia mężczyzna kontroluje, bo kto jak nie on wie kiedy reagować. Pozycja na jeźdźca charakteryzuje się tym, że to kobieta nadaje rytm, 'gmera' w intensywności (oczywiście generalizujac charakter tej pozycji).

Drugi powszechnie znany fakt: u wielu par 'na jeźdźca' wywołuje najskuteczniej wypiecie się z systemu, genralnie 'ręce nogi mozg na scianie'

Czy to możliwe, żeby te dwa fakty razem były powodem sceptycznego podejścia faceta do pozycji? Może nawet unikania? Czy możliwe, że przez te czynniki w połączeniu z koniecznością zastosowania stosunku przerywanego, pozycja w odbiorze dla mężczyzny traci trochę na wartości? Na tyle, że nie ma nic do samej pozycji, albo nawet pozycja tak skutecznie na niego działa, że dopóki nie może sobie pozwolić na stosunek gdzie nie musi ciążyć na nim odpowiedzialności kontroli, dopóty bedzie unikał pozycji.

To możliwy kontent? Brzmiało by to na logiczne zachowanie mężczyzny, który wcale nie gardzi tą pozycją, tylko woli vibe który nie generuje stresu nikomu.
5a8ff22414aa92f37e5bc389d66ca92188263bd1_6777289e141a0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując