2025-01-14, 00:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy wypada?
Cytat:
Napisane przez Tobulek1
Może bardziej po to jak ktoś napisał zeby zamknąć ten rozdział i z ciekawości bo trudno liczyc na cokolwiek po takim czasie ale zawsze pozostaje nutka niepewności No nie odezwal sie bo ja to miałam zrobic tylko wiadomo ze predzej
---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------
To oczywiście prawda ze nikt lepszy sie nie trafil bo ogólnie ciężko poznac kogos sensownego w dzisiejszych czasach a nie nie szukam na sile
|
Jeżeli po kilku latach braku kontaktu z kimś z kim tak naprawdę nic Cię nie łączyło realnego, uważasz że jakiś rozdział jest niezamknięty, to wybacz, ale to jest temat dla psychologa, nie do pisania w przestrzeń do jakiegoś faceta.
Da się poznać kogoś sensownego i Ty przecież chciałabyś kogoś poznać. Po co się oszukiwać, że nie? Jakbyś nie chciała, to teraz byś nie miała ciśnienia na jakiegoś wirtualnego pana sprzed lat. Jak już pisałam: czas sobie dobrze przemyśleć pewne sprawy i zastanowić co dalej.
|