Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak sobie radzić z ghostingiem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2025-01-31, 09:51   #1
Nadiaa33
Raczkowanie

Jak sobie radzić z ghostingiem

Mam kumpla, z którym coraz częściej jeździliśmy na nartach. Ostatnio zagadywałam na wspólnym czacie z tego nnymi znajomymi, żeby się wybrać na koncert i on był zainteresowany. Odezwałam się do niego na priva i znowu pisał, że bardzo chętnie pójdzie a nawet proponował, żeby już po weekendzie kupować bilety, bo potem może nie być. Nie odezwał się po weekendzie z konkretami, ale pomyślałam, że to i tak był mój pomysł to się przypomnę. Zagadałam o to kupowanie biletów... i kompletna cisza, nawet mi nie odpowiedział jednym zdaniem, a już minęły ponad 24 godziny, chociaż wysłałam mu dwie wiadomości. Czuję się mega zghostowana, zupełnie nie rozumiem takich zachowań Miał z nami iść jeszcze jeden znajomy, więc to nawet nie było jakieś dwuznaczne, że randka. Strasznie się nie lubię ludziom narzucać, skoro się wstępnie umawialiśmy i chciałam to potwierdzić to chyba się powinien odezwać? A to przecież nie miała być jakaś dziwna randka z tindera, tylko normalny znajomy, którego znam na żywo i mamy innych wspólnych znajomych :/ Czy tylko mi się to wydaje dziwne?
Nadiaa33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując