2025-02-03, 18:26
|
|
Przyczajenie
|
Wrocław - koleżanki, przyjaciółki 🎉
Hej wszystkim! 😊
Piszę tutaj, bo czuję, że w moim życiu brakuje bratniej duszy – kogoś, z kim można by było po prostu być sobą. Szukam osoby, z którą mogłabym wyskoczyć na kawę, do kina, na imprezę, ale też na zwykły spacer czy nawet wspólny fitness. Marzy mi się relacja, w której można nie tylko się wygadać, ale też wysłuchać drugiej strony – takiej, gdzie obie czujemy, że mamy na kogo liczyć.
Mam 33 lata, jestem mamą dwójki dzieci (13 i 10 lat), żoną i opiekunką czworonoga, który wprowadza sporo radości do naszego domu 🐾. Codzienność bywa intensywna, ale zawsze staram się znaleźć czas na coś, co sprawia mi radość – czy to wieczorny film, chwila ciszy z dobrą kawą, czy aktywność fizyczna. Czasami marzę, żeby te momenty dzielić z kimś, kto ma podobne podejście do życia.
Nie szukam "koleżanki od czasu do czasu", ale prawdziwej znajomości, która działa w dwie strony. Chciałabym znaleźć kogoś, kto również czuje, że brakuje mu takiej relacji – luźnej, bez presji, ale jednocześnie wartościowej.
Jeśli masz ochotę na wspólne rozmowy, spacery, może jakieś małe przygody czy po prostu codzienne wsparcie – napisz! Może uda nam się stworzyć coś pięknego i trwałego
|
|
|