Kompleksy
Witam, mam 22 lata. Mam bardzo jasne włosy i karnację, które powodują że mam duże kompleksy. Do tego bardzo jasne brwi, dość łatwo się czerwienie i opalam się na czerwono. Częste wyzwiska w młodszym wieku za włosy lub czasami określenia typu świński blond. Porażka. Czuję się brzydki i nieatrakcyjny.
Nie spodobałem się żadnej dziewczynie, próbowałem kilkanaście razy, żadna nie była mną zainteresowana. A od niektórych słyszałem wyzwiska jak świński blond. Tylko raz 2 dziewczyny na ulicy były mną zachwycone i może się im spodobałem, ale do tego jestem bardzo nieśmiały i mam jakąś blokadę w sobie. A jestem też bardzo uczuciowy i bardzo przeżywam takie rzeczy.
Dlaczego jest tak mało dziewczyn którym podoba się taki typ urody? Czy to przez włosy i karnację? Czy przez co?
Odnoszę wrażenie że sporo woli brunetów a jak blondynów to ciemnych lub średnich. A takich bardzo jasnych jak ja to mało która.
Jestem załamany i wykończony( nie mogę patrzeć na siebie w lustrze ). Proszę o jakąś poradę lub sugestię.
|