Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy dostaliście życzenia na dzień kobiet od byłych?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2025-03-10, 13:53   #16
xfrida
Zadomowienie

Dot.: Czy dostaliście życzenia na dzień kobiet od byłych?

Cytat:
Napisane przez TakaJa7 Pokaż wiadomość
Ale macie rację, nie ma sensu bym pisała do niego, tym bardziej, że on nie pofatygował się z życzeniami na dzień kobiet, a nie chce by odebrał te ewentualne życzenia jako chęć powrotu, bo wyszlabym na niestabilną jakąś, że tu zrywam, potem chce niewiadomo czego, cóż, muszę się już trzymać tego zerwania, ponieść konsekwencje tej decyzji jaką podjęłam, choć fakt jest taki, że poczułam do niego coś więcej, i nawet w momencie zrywania czułam ale liczyłam, że to się nie skończy na tym, że nie da mi tak o odejść. Niestety jemu wcale na mnie nie zależało, bardziej na tym by już z kimś być na stałe kto mu da dziecko, i żeby nie był sam, inaczej by utrzymywał ze mną kontakt, no ale nie wiem, może się jeszcze odezwie tyle, że im dłużej milczy tym bardziej potwierdza tylko moje wątpliwości że wcale nie czuł do mnie tego, co ja do niego.
jestes strasznie dziecinna i niedojrzala
co ci po tych zyczeniach na dzien kobiet jak ta relacja byla ogolnie nieudana
co takie zyczenia zmieniaja w tej sytuacji?nic
to jest absolutnie marginalny problem w tej calej sytuacji
znacie sie 3 miesiace przez ten czas mialas do niego pelno pretensji nie nadawaliscie na tych samych falach,macie rozne wizje przyszlosci inne przyzwyczajenia nie bylo sensu tego ciagnac

dorosnij dziewczyno