Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Związek bez pociągu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2025-03-24, 15:46   #12
xfrida
Zadomowienie

Dot.: Związek bez pociągu

Cytat:
Napisane przez Ewa30061 Pokaż wiadomość
Xfrida Ty to potrafisz tylko kogoś zmieszać z błotem i upokorzyć. Tu wątki służą po to żeby się wspierać udzielać rad a nie wbijać szpile tak jak ty to robisz? Ładnie tak kopać tonącego? Jak ci nie wstyd????? Widać że zero serca i zrozumienia w Tobie!!!! A to człowiek nie może się już pogubić i błędów popełniać??? Przez takie osoby jak Ty to aż niechcę się tu więcej postów wstawiać. Musisz być naprawdę złym człowiekiem . Współczuję twojej rodzinie serio!

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Xfrida widać że jesteś tu po to żeby komuś za przeproszeniem " doâ˜â˜â˜â˜☠â˜â˜â˜â˜☠â˜â˜â ˜â˜☠ac " i poniżyć jak ci nie wstyd???? Spotykałam się z nim raz na jakiś czas to nawet nie był związek. W ciągu półtora roku z 6 czy 5 razy się widzieliśmy. W międzyczasie poznałam kogoś i byłam z tą osobą 3 tygodnie więc nie pieprz że kilka miesięcy go zdradzalam jak po 3 tygodniach i tak to się rozpadło...

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Tak naprawdę ani z jednym ani z drugim nie byłam w związku ani z jednym nie mieszkalam ani z drugim a Ty Tylko aby komuś doâ˜â˜â˜â˜☠â˜â˜â˜â˜☠â˜â˜â ˜â˜☠ac naprawdę musisz być złym czlowiekiem
mi ma byc wstyd?to nie ja walilam po rogach faceta z ktorym bylam w zwiazku na odleglosc i mialam wkrotce zamieszkac bo tak wlasnie go przedstawialas w innych watkach.
Cytat:
Napisane przez Ewa30061 Pokaż wiadomość
Witajcie moja historia jest dość skomplikowana. Albo sama sobie tak wszystko skomplikowałam. 1,5 roku temu poznałam chłopaka i jesteśmy w takim związku na odległość. On jest bardzo dobry dba o mnie nigdy się nie kłóciliśmy zawsze za wszystko płaci czy jak ja lecę do niego on mi wszystko opłaca i nie pozwala ani złotówki wydać to samo jak on do mnie przylatuje. Bo on mieszka za granicą tylko jest jeden problem że ja bardziej traktuje go jak przyjaciela on mnie wogole nie pociąga fizycznie a jeśli chodzi o sex to też on jest krótkodystansowcem. Po prostu wszystko u niego jest ok tylko wydaje mi się że na dłuższą metę związek bez sexu albo takiego co trwa góra 10 sekund no to też nie ma racji bytu mi się wydaje. Wiadomo że sex nie jest najważniejszy ale jeśli go nie ma w związku albo Raz na jakiś czas po parę sekund no to jak kobieta ma być zaspokojona każdy potrzebuje nie oszukujemy się w związku bliskości. On ma przepuchline kręgosłupa często go plecy w dole bola może to tym jest spowodowane. Wiem że miałabym przy nim zapewniony spokój bezpieczeństwo finansowe jest dobrym człowiekiem. Ale jeśli nie ma satysfakcji seksualnej to niewiem czy w tej związek wchodzic tak na całego i próbować. Mam do niego lecieć i mamy zamieszkać razem i tak już długo czekaliśmy ale jest jeszcze ktoś. W tamtym roku na wiosnę poznałam chłopaka i szalenie się w sobie zakochaliśmy. On się mnie zapytał czy jestem sama a ja że tak bo pomyślałam sobie jaki to związek na odległość i nawet sexu bardzo mało było i pow jemu że ja sama i tak zaczęło się nasza znajomość. Proszę Was nie oceniajcie mnie z góry że jak ja mogłam czy coś takiego poznałam go i jeśli chodzi o sex to zupełne przeciwieństwo jeszcze nigdy nie miałam takiego faceta z którym byłoby mi tak dobrze w łóżku.
niezle mnie ubawilas dziewczyno
to tobie powinno byc wstyd ze oklamywalas go miesiacami (a raczej ich dwoch) a nie mi
i nie wazne czy spalas z tym drugim przez 3 tygodnie czy przez 3 miesiace wazne jest to ze ten twoj facet z ktorym jestes na odleglosc i tak ci niby smutno ze go zostawilas nie wiedzial ze sypialas z innym i sie w nim zakochalas plus ten drugi nie wiedzial ze jestes w zwiazku na odleglosc wiec oklamywalas dwoch facetow a tego w zwiazku na odleglosc miesiacami bo nigdy mu nie powiedzialas ze walilas go po rogach w trakcie waszej znajomosci

ps,nie jestem tu zeby wspierac bo to nie jest forum wspierajace durne wybory zyciowe (na takim bym sie nigdy nie udzielala)

Edytowane przez xfrida
Czas edycji: 2025-03-24 o 16:03
xfrida jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując