2025-03-28, 13:02
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Relacja z przyjaciółką proszę o reality check
Cytat:
Napisane przez Aelora
Możliwe, że ta koleżanka była zwyczajnie o Ciebie zazdrosna, że jesteś młodsza i jeszcze nie przeorana przez życie. A w jakim mieście teraz jesteś? Jakimś większym czy mniejszym? Jako osoba, która wyjechała z mniejszego miasta do dużego wojewódzkiego, mam wrażenie że w tych małych wszyscy skądś się znają, są już lokalne "gwiazdy" społeczności i trudniej wbić się komuś z zewnątrz. Może jakieś hobby, lokalne grupki? Nawet w mojej mniejszej rodzinnej miejscowości widzę grupki (także te tylko dla dziewczyn), które umawiają się wspólnie na rowery, wycieczki, bieganie, nordic walking, góry czy inne wspólne pasje.
|
Generalnie jestem osobą bardzo stawiającą na rozwój i polepszanie jakości swojego życia i mocno się na tym skupiam. Dbam o wygląd o siebie o towarzystwo w którym się obracam, miejsca w których bywam więc mam wrażenie że przez to sprawiam że ludzie czują się .. gorsi? I próbują mnie stłamsić.
Może nie zdaje sobie sprawy jaka to może wzbudzać zazdrość że jestem wolna niezależna nie mam dzieci byłych mężów, nie szukam na siłę faceta i mam jakiś plan na siebie.
Takie grupki tutaj są ale trudno się umówić albo są osoby dużo starsze albo dużo młodsze. Poznałam kilka fajnych dziewczyn ale zawsze kończyło się to jakimiś docinkami w moją stronę. Naprawdę staram się być miła może za bardzo? I przez to potem takie traktowanie?
Poprostu próbuje się wbić w to miasto
Edytowane przez MisiekBydyniowy
Czas edycji: 2025-03-28 o 13:03
|
|
|