2025-04-02, 19:27
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lajki pod zdjęciami w bieliźnie celebrytek
Cytat:
Napisane przez ColourTheSmallOne
Przepraszam, ale to typowe dla facetow  Dlatego ja nie wierze w takie bajeczki "Atrakcyjne kobiety pokazujące swoje ciało są be", bo wiadomo, ze mu się podobają i co najwyżej ma ból tyłka, ze na niego takie nie zwracają uwagi. Najzdrowiej jest, kiedy facet nie komentuje wyborów innych kobiet. Mnie się zapala lampka, kiedy w facecie budzi się taki krytyk - gdyby te kobiety naprawdę były mu obojętne, to by się o nich po prostu nie wypowiadał w taki czy inny sposób.
|
Zgadzam się, że typowe, u faceta autorki trochę zalatuje syndromem Madonny i ladacznicy. On jej gada, że ją szanuje za brak uzewnętrzniania się na instagramie, odrzuca go u kobiet takie zachowanie, ale za plecami szuka jednak kontentu takich uzewnętrzniających się kobiet, podczas gdy jego dziewczyna ma być skromna i nieafiszująca się. Zwykłe zakłamanie, choć myślę że powinno się to raczej wygarniać zamiast usprawiedliwiać chłopa (potem jest na to duże przyzwolenie) albo dziewczyna cieszy się że chłopak niby ją szanuje i uzależnia od tego wartość swoją oraz innych kobiet, po czym odkrywa to co autorka wpisu.
|
|
|