2025-04-03, 07:28
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak bardzo ta sytuacja jest beznadziejna dla mnie?
Cytat:
Napisane przez minttee
No byłabym w stanie uwierzyć, że wziął je 'z rozpędu', bo też mi się ostatnio zdarzyło, będąc u koleżanki na kawie wziąć z blatu jej kluczyki do auta, gdzie swoje jak się okazało miałam w torebce. Podobne są, zaćmienie jakieś, nie wiem, w każdym razie jak się zorientowałam na parkingu, to się wróciłam żeby jej oddać. A on tego nie zrobił, więc miał jakiś powód. Jaki? To wie tylko on.
Strasznie się tych kluczy uczepiłaś. A gdyby od razu oddał to byś mu dala szansę?
|
Wiem, że męczę ten temat, bo to mi się nie spina...i wbrew pozorom właśnie to nie jest jakaś błahostka.
Jednak klucz od samochodu, to trochę co innego niz od domu, raczej jak wchodzimy do kogoś, to nie kładziemy nigdzie pojedynczego klucza od mieszkania bo chowamy go od razu po wyjściu z domu.
Pewnie gdyby nie te klucze byłabym bardziej skłonna uwierzyć w szczerość jego słów.
Uczepiłam się tak tego tematu, bo to wygląda...dziwnie
Ok, mogę uwierzyć, ze wziął go niechący, tylko myślę, że gdy już się zorientował, to uznał że w sumie spoko wyszło...
Bo po co mi o tym powiedział, skoro nie zamierzał mi pokazać, że faktycznie to niechący? Jak dla mnie sam powinien zaproponować, ze odwożąc mnie podjedzie i szybko jej wrzuci ten klucz, "żebym była spokojna", a to ja musiałam wychodzić z taka propozycja, a on się jeszcze głupio wykręcił...
Facet jechał na dwa fronty, prosi mnie o wybaczenie i nie korzysta z takiej łatwej okazji żeby mnie uspokoić?
Przecież wiadomo, że jakos te klucze musi odzyskać, a skoro nie chciał to zrobić przy mnie gdy siedze w samochodzie...no to właśnie.
Jak dla mnie powiedział mi o tych kluczach, żeby "oficjalnie" mieć przede mna wymówkę do kontaktu z nią. Pewnie liczył, ze to ona do niego napisze czy przypadkiem nie wziął, bo nigdzie ich nie ma no i biedaczek BĘDZIE MUSIAŁ sie z nią spotkać i jej oddać, no ale przecież mi powiedział, więc o co chodzi
No tak to dla mnie wygląda
Ma to sens co pisze?
Edytowane przez Noeellaa
Czas edycji: 2025-04-03 o 07:38
|
|
|