Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak bardzo ta sytuacja jest beznadziejna dla mnie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2025-04-05, 13:12   #125
xfrida
Zadomowienie

Dot.: Jak bardzo ta sytuacja jest beznadziejna dla mnie?

Cytat:
Napisane przez Noeellaa Pokaż wiadomość
Nie pisze jak się w biznesie układa, bo nijak się układa...
Nie mam z nim kontaktu teraz
Więc albo ja odejdę albo on, prędzej on, bo widzę, ze on psychicznie już sobie nie radzi i ma wszystko gdzieś. Muszę przemyśleć co z tym zrobić, jak to załatwić. Wszystko jest skomplikowane
Po prostu pomyślałam, że teraz jak odeszłam to on rzeczywiście zrozumiał, że jestem dla niego ważna, dlatego powiedział ex, ze nie chce powrotu.
Powiedział, ze mnie kocha... ale jej na odchodne też powiedział, ze kocha i się o nia martwi, ale nie tak jak kiedyś i nie chce żeby zniknęła z jego życia, ale nie chce z nią byc w związku
Kurcze przecież mógłby być z nią, ona chciała spróbować, a jednak do mnie przyjeżdża.
Jeśli zastanawiacie się, dlaczego to wszystko nie jest dla mnie takie proste, to dlatego. Bo to wszystko nie ma dla mnie sensu.
Widzisz gdyby mu zalezalo na tobie bardziej na niej nie dbalby o to aby ona nie znikala z jego zycia
A jednak sama piszesz ze powiedział do niej ze ja kocha i nie chce zeby zniknela
Bo on naprawde nigdy nie pogodzil sie z jej odejsciem i ma nadzieje ze ona w koncu zmieni zdanie
Podejrzewam ze te niby zerwanie z nia to byla pewnego rodzaju gra ,liczyl ze cos w niej tym obudzi moze nia wstrzasnie
Jezeli chodzi o ciebie to tym ze typzesz odejsc sie nieprzejmowal zawsze bylas second best i widzial po tym wszystkim co do tej pory sie dzialo ze wezmiesz go spowrotem wkazdej chwili ,nie musi sie wysilac
A tu okazalo sie ze jednak powiedzialas ze to koniec a zagrywka z kluczem nie wypalila bo ona zminila zamek i ne zareagowala tak jak przewidzial
Obydwa scenariusze nie wypaliły i teraz czuje ze zostal na lodzie wiec sie rzuca jak ryba wyciagnieta z wody
Wie ze ona ma go w dupie wiec mial nadzieje ze chociaz ty sie ugniesz a tu surprise

Nie probuj sie doszukiwac czegos czego nie ma
Ten facet chce swojej ex dlatego jej powiedzial ze kocha i nie chce zeby znikala ty jestes tylko zapychaczem dziury