Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak bardzo ta sytuacja jest beznadziejna dla mnie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2025-04-05, 15:41   #138
Noeellaa
Raczkowanie

Dot.: Jak bardzo ta sytuacja jest beznadziejna dla mnie?

Cytat:
Napisane przez minttee Pokaż wiadomość
Mówisz, że nic by to nie dało, a za chwilę na inny komentarz odpowiadasz, że CHYBA byś mu nie wybaczyła, no miotasz się po prostu.

Uczepilas się tych kluczy i analizy czy on ją kocha więc zapytam jeszcze raz, jeśli powie Ci wprost, że jej nie kocha (nawet jak siostrę czy ciotkę) i odda te nieszczęsne klucze to jesteś w stanie do niego wrócić?
Nie...gdyby stanął teraz i powiedział, ze jej nie kocha - nie uwierzyłabym, skoro do dzisiaj tak naprawdę nie umiał tego powiedzieć, tylko wiecznie kocha ale coś tam.

Gdyby rzeczywiście dla niego byłby to definitywny koniec, to by wrzucił już dawno te klucze nawet sam i wysłał mi zdjęcie. Cokolwiek.... żeby pokazać, że mogę być spokojna.
Tak uczepiłam się tych kluczy, bo stworzył sytuację, że twierdzi ze chce być ze mną, a przecież wie, że będę się zastanawiać jak jej odda te klucze, kiedy odda....(myslę, że każdy w takiej sytuacji miałby takie myśli) Więc dlaczego na to pozwala?
Bo przecież wiem, że to bardzo istotny przedmiot i w teorii ona będzie chciała je odzyskać i on pozwala na to żebym znowu się tym martwiła, pozwala na to, że jestem świadoma tego, ze moga mieć jeszcze jakiś potencjalny kontakt ze sobą.
Po co?

Nie wiem czy jest to zrozumiałe co mam na myśli
Naprawdę dziwisz się, ze tak się ich uczepiałam, inaczej to odbierasz? W sensie tą sytuację z kluczami? Nie widzisz tego jak ja?

Edytowane przez Noeellaa
Czas edycji: 2025-04-05 o 15:46
Noeellaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując