2025-04-08, 14:51
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy ten związek ma jeszcze sens?
Cytat:
Napisane przez pseudofeministka
To byly skroty myslowe, ktore Ty wzielas zbyt doslownie. W swoich wypowiedziach nie przytaczalam przykladow skrajnego feminizmu , a juz na pewno nie sa nimi te na ktore wskazujesz. To Ty sobie to dopowiedzialas.
Z jednej strony niby wykazujesz sie zrozumieniem do mojego podejscia, a w dalszych wypowidziach probowalas mi udowodnic niespojnosc i ze nie mam racji. Tylko nie wiem za bardzo czemu to mialo sluzyc, skoro o zadne racje tutaj nie chodzi. Jak dla mnie koniec tematu, bo ta debata moze trwac bez konca.
|
O wszystkim można napisać "skróty myślowe", gdy chce się z tego wycofać. I Ty, i ja widzimy tylko słowa napisane na ekranie, a nie znamy się na tyle żeby rozumieć co kryje się pod naszymi skrótami myślowymi. Poza tym forum w takiej formie daje duże możliwości przeczytania i edycji postu przed/po wysłaniu, więc jednak pozostawię sobie ten argument, że zrozumiałam słowo pisane tak jak zostało przez Ciebie przemyślane i zapisane. Też myślę że to koniec tematu i nie ma sensu robić offtopu w cudzym wątku
|
|
|