Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy to normalne? Proszę o obiektywna odpowiedz
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2025-04-15, 15:09   #5
Camillie32
Rozeznanie

Czy to normalne? Proszę o obiektywna odpowiedz

Wtf, jak to odcina Ci internet, jak to ty płacisz tylko Wasz kredyt?

Czy on ma w ogóle jakieś plusy? Bo nie do końca je widzę, zastanawiałaś się dlaczego dalej z nim jesteś? Przemoc ekonomiczna to dalej przemoc, a takie zachowania jak tu opisałaś są dla mnie przemocowe.

Ja się zrzucam na wszystko na pół z partnerem, bo zarabiamy podobnie, on czasem bierze dodatkowe projekty jeśli chce więcej zarabiać i obojgu nam leży ten układ. Ale nie mamy dzieci, mamy wspólny dom (kredyt, opłaty, wszystko na pół), ja czasem więcej robię w domu a on przy domu. Więc układ pół na pół może mieć sens jeśli zarobki partnerów są podobne, jeśli obojgu osobom pasuje, jeśli nikt nikogo nie krzywdzi i nie ogranicza. To tak u Ciebie nie wygląda…

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Pokaż wiadomość
Tu nie ma ani miłości, ani lojalności, czy po prostu zwykłego, ludzkiego lubienia się. Ślub z tym człowiekiem był błędem i wybacz, ale musiałaś zignorować wiele red flags, bo przecież koleś się NAGLE nie zmienił.

Rozwód.

No właśnie, jednak podejrzewam, że sporo po drodze musiało zostać zignorowane… taki typ osoby przecież daje sygnały wcześniej, już w ciąży z resztą okazywał brak szacunku
Camillie32 jest teraz online Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując