|
Dot.: W imię miłości?
Cytat:
Napisane przez dominica85
Hej,
Znamy się już 3 lata.. facet super fajny, zależy nam na sobie i sytuacja dość poważna miedzy nami. Chcemy razem stworzyć rodzine.. On zmienia pracę na inny kraju i chce żebyśmy wyjechali..mianowicie ja..miałabym.dolaczyc.
Nie znam języka, musiałabym.rzucic.moja pracę i szukać czegoś na miejscu.
Kwestia finansowa u niego jest b. Dobra więc nie muszę się.martwic o pieniądze...tylko no..hm.. wszystko dla niego rzucę.. i targają mna emocje..
Miłość miłością, ale będę trochę na jego utrzymaniu zapewne..
Nie wiem czy warto..czy w to iść i co robić..
|
Jak do tej pory wyladala wasza relacja?
Mieszkacie razem? Ile macie lat?
Jaki to jezyk?Nie masz mozliwosci sie go zaczac uczyc?
Jaka masz prace w polsce? Jakie masz szanse na nowa prace w Polsce czy latwo byloby ci znalesc nowa prace w Polsce gdybys ta w ktorej jestes teraz stracila?
Oczywiscie ze bylabys na jego utrzymaniu a to jest bardzo
niebezpieczna sytuacja ktora powoduje nadużycia
Poza tym nie znajac jezyka prace jakie moglabys wykonywac w rym nowym kraju beda przez jakis czas niestety fizyczne jak np sprzatanie,fabryka itp to jest praca ciezka ,malo satysfakcjonujaca,niedoce niana spolecznie i porostu nie kazdy umoe sie odnalesc w takiej sytuacji gdzie spada z drabiny spolecznej na tzw dno zawodowe (nie ma co sie oszukiwac tak jest )
Musisz napisac wiecej o waszej relacji o twoich erspektuwach w polsce i wieku dopiero po takich informacjach mozna cos sensownie poradzic
Ok
Przejrzalam twoje poprzednie tematy wiec..
Czy to tem facet z ostatniego topiku co duzo mowi a mało robi?
To nie jechalabym
Dwa widze ze juz mieszkalas za granica i mimo ze znalas jezyk nie umialas sie tam odnaleźć
W zwiazku z powyzszym mysle ze ten wyjazd nie ma sensu i bedzie nie wypalem
Nie jestes z tym dacetem w powaznym zwiazku to raz dwa zycie za granica bylo dla ciebie udreka
Ja milosci do tego faeta nawet w tym poscie tutaj nie widze wiec to nie ma sensu
Czas edycji: 2025-04-18 o 09:08
|