Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziwna relacja z kochankiem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2025-04-28, 19:46   #1
Iga7321
Przyczajenie

Dziwna relacja z kochankiem

Historia banalna jakich mało...ale potrzebuje żeby ktoś spojrzał na tą sprawę i powiedział o co chodzi. Pierwszy raz w życiu poznałam mężczyznę, który zaimponował mi na tyle, że zdradziłam z nim mojego męża. Poznaliśmy się w pracy. Mężczyna jest ode mnie 10 lat starszy i również jest w małżeństwie. Początek był dość romantyczny...moj wybranek starał się o mnie, dbał, kupował prezenty, ubierał się tak jak lubię, puszczał romantyczna muzykę specjalnie dla mnie. W końcu pocałowaliśmy się pierwszy raz, potem doszło również do paru incydentów erotycznych ale nie do seksu. W między czasie on po pijaku wyznawał mi miłość w wiadomościach, chciał spędzać razem każda chwilę, tęsknił za mną, ciągle dopytywał czy jestem gotowa na sex. Potem uczucia mieszały się z przyjaźnią...mówił że mnie lubi, ceni...nie chce popsuć relacji między nami. Ostatnio doszło między nami do zaplanowanego przez nas sexu oralnego. Po całej sytuacji moj wybrankę jakby zaczął się wycofywać, mimo iz po wszystkim mieliśmy już dążyć do stosunku. Nie wiem co się wydarzyło, dlaczego się wycofał. Z jednej strony nadal chce się przyjaźnić, spotykać, ale unika bliższego kontaktu erotycznego, nawet głębszego pocałunku. Jego żona miała chwilowy problem zdrowotny i nawet powiedział że to może być taka kara za co co zaszło między nami. Poradzicie czemu tak zareagował, dlaczego nagle się wycofał...? Nie wiem czy powinnam z nim porozmawiać...Choc mam wrażenie że każda rozmowa również kończy się ucieczką.
Iga7321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując