Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mam za miesiąc 22 lata ciągle singiel
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2025-05-05, 09:48   #4
magdalenaCat
Raczkowanie

Dot.: Mam za miesiąc 22 lata ciągle singiel

Nie wiem czemu uważasz że to niesprawiedliwe skoro wygląda na to że nic nigdy nie zrobiłeś w kierunku tego żeby coś zmienić. Myślisz że twoim znajomym te dziewczyny pospadały z nieba? Jeżeli będziesz czekał aż dziewczyny w końcu połapią się że jesteś niebrzydki, nawet wysoki i inteligentny i same zaczną cię zaczepiać to nie doczekasz się. Sam piszesz że zaniedbales umiejętności społeczne i jesteś nieśmiały a to ci nie pomoże. Opiniami kolegów na temat twojego wyglądu nie sugerowałabym się wcale bo oni nie mają pojęcia co się kobietom podoba. Może być tak że wygląd i ogólna aura nudziarza sprawia że nie przyciągasz kobiet. W dzisiejszych czasach już nie wystarczy mieszczenie się w normie. Nie rozumiem kto ci wmówił że będzie super, kto cię okłamał?🤷🏻☠♀️Rodzice? Za ich czasów było inaczej. Może na początek załóż profil na internetowych randkach i zacznij pisać z dziewczynami choćby dla wprawy. Skoro nie masz w swoim środowisku dziewczyn.
magdalenaCat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując