2025-05-08, 10:48
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Mam za miesiąc 22 lata ciągle singiel
Cytat:
Napisane przez herbata_mietowa
Ja pierwszego chłopaka miałam mając 19 lat, a mój chłopak miał wtedy 22 i oboje byliśmy dla siebie pierwsi.
Myślę, że jesteś w zupełnie normalnym wieku do nawiązywania związków.
Nic nie przegapiłeś. Młody jesteś. Zacznij chodzić na randki, poznawać dziewczyny. Ale absolutnie z nimi nie sypiaj dla funu - to ryje psychę, widzę po młodszych osobach, że co raz więcej nie umie budować żadnego stałego związku.
Także wychodź na randki, umawiaj się, pytaj o numer, zapraszaj na kawę. Po prostu poznaj drugiego interesującego człowieka, ale bez żadnej presji. I spokojnie, masz jeszcze wiele lat na poznanie kogoś, a tak naprawdę całe życie.
Miłość to nie matematyka, czasem przypadek.
|
Aaaaaaaaaaa. No tak ! Cholera czemu ja o tym wcześniej nie pomyślałem ? Wiesz ja naprawdę doceniam poświęcony czas i chęć pomocy, no ale nie ukrywam, że rozbawiła mnie ta odpowiedź XD. Jest to odpowiedź w stylu: Jesteś bezdomny? To kup sobie dom. haha.
Może powiedz chociaż jak go poznałaś, a ja wyciągne z tego jakieś konkrety dla siebie, bo nie ukrywam, że nie mam pojęcia jak doprowadzić do okazji poznania kogoś, a o pójściu na randkę w ogóle nie wspominając.
|
|
|