|
Dot.: Hej, kończę w tym roku 36 lat i zastanawiam się nad poznaniem kwestii romantycz
Cytat:
Napisane przez Dada89
Ogólnie mam pewne problemy autystyczne i w życiu nie byłem na żadnych randkach, nie wiem o czym się rozmawia z drugą osobą, jeszcze się nawet nie całowałem i zastanawiam się czy powinienem poznawać tego typu rzeczy czym są bo nic na ten temat nie wiem. Niedawno też przechodziłem zabieg usunięcia stulejki i byłem zszokowany jak zbudowana jest intymna część ciała bo wcześniej nie miałem na ten temat bladego pojęcia. Mieszkam z rodzicami i pracuje dorywczo, nie potrafię nawiązywać kontaktów z obcymi ludźmi, obawiam się otaczającego świata.
Czy ktoś mógłby mi doradzić jak się zachować na tego typu spotkaniu gdyby kiedyś przypadkowo do niego doszło?
Nawet jeśli nigdy nie dojdzie do żadnego spotkania ani innych kontaktów, to zapytam czy jeśli ktoś zapyta to mogę się do tego normalnie przyznawać, że od początku życia do grobowej deski nie miałem żadnych kontaktów romantycznych ani seksualnych z drugą osobą, bo rozumiem że przecież można tak żyć, w końcu nie jestem pierwszy ani ostatni.
|
ale jak dojdzie przypadkowo do randki?
do takich sytuacji przypadkowo nie dochodzi i dlaczego mialbys z praktycznie obca dla ciebie osoba dyskutowac na temat twojego zycia seksualnego?
nie musisz nikomu nic na ten temat mowic
zreszta patrzac na twoj post moge smialo powiedziec ze szanse na poznanie kogos i stworzenie jakiejs relacji masz praktycznie zerowe ,skoro nie wiedziales do tej pory jak zbudowane sa twoje wlasne narzady plciowe nie nadajesz sie do zwiazku z drugim czlowiekiem
zacznij czytac ksiazki na temat anatomii i fizjologii czlowieka zanim zaczniesz myslec o randkach
Czas edycji: 2025-05-23 o 20:48
|