2008-09-13, 08:23
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: CO MAM ROBIĆ ?! (Prosze o odpowiedzi... to bardzo ważne lub o przeniesienie) BŁ
Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem
Mnie to np. nie obraziło wcale, bo uważam,że część Polaków zasługuje na miano 'durnego' Zaliczamy do nich wszelkich zakompleksionych prymitywów, którzy psują obraz Polaków/Polek jakimi jesteśmy np MY. Potrafią jedynie krytykować i wyśmiewać się , a takich w internecie pełno. Zamiast być dumni,że mamy kogoś kto być może zrobi karierę jak Pancea , piszą wulgarne i chamskie komentarze. Ja też nie zauważyłam,żeby za granicami dziewczyny do videostepów dostawały tak okrutne komentarze. Jesteśmy narodem zakompleksionym i to widać w internecie. Myślę, że autorka określenia 'durne polaczki'nie chciała Cię dotknąć, ale po prostu nie ma szacunku do tak prostackich ludzi o jakich tu piszemy.
|
Mnie tez to w zaden sposob nie obraziło, więc stwierdzenie meili 'każdego innego Polaka' też użyte jest trochę na wyrost. Obrazanie sie o takie stwierdzenie 'durne polaczki' ktore uzyte zostalo w konretnym przypadku, obrazania utalentowanych osob, to moim zdaniem pseudo-patriotyzm i robienie z igieł wideł. Podpisuję się pod tym co napisała Vampi.
Meili moze wplyniesz jakos na tych ludzi, zeby przestali psuć nasz wizerunek jako narodu i krytyke wypowiadali w konstruktywny sposob? to będzie pożyteczniejsze od czepiania się słów.

|
|
|