2025-06-11, 20:24
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: męska dojrzałość - deficytowy towar
Cytat:
Napisane przez wooodi
nie doczytałaś do pisałam w postach, ten temat pojawił się praktycznie na samym początku, ale wówczas na fali haju deklarował, że czuje, że teraz jest gotowy itd., ale potem kolejne miesiące nie weryfikowałam regularnie, czy to ciągle aktualne.  Wróciłam do tego teraz, dokładnie po roku i 3 miesiącach związku, widząc, że jakby coś się zmieniało, że utknęliśmy w jakimś punkcie, i teraz określił, że sam siebie oszukiwał na początku i nie jest gotowy na poważny związek, ani dzieci, ani nawet nie chce brać odpowiedzialności za adoptowanego przez nas zwierzaka
|
ale przeciez kazdy ma prawo zmienic zdanie prawda?
moze naprawde na poczatku chcial zwiazku i czegos wiecej w przyszlosci ale wraz z poznawaniem ciebie blizej doszedl do wniosku ze to jednak nie to ,ze nie jest gotowy na powazniejsze kroki i tyle
sama piszesz ze zauwazylas ze zwiazek sie nie rozwija cos stanelo w miejscu to chyba nie bylo tak dobrze jak probujesz to przedstawic ,musialas czuc ze cos jest nie tak stad pojawilo sie te twoje pytanie o przyszlosc.
jezeli chodzi o kota to o jakiej odpowiedzialnosci za zaadoptowanego zwierzaka mowisz?
jak wygladal jego kontakt z tym zwierzakiem i jego odpowiedzialnosc do momentu rozstania?zwierzak na zmiane przebywal u ciebie i u niego?
czy zaproponowalas mu zeby zabral kota do siebie?jesli tak to czy to by bylo najlepsze rozwiazanie dla tego zwierzaka?
|